Erika Clarke lan Collen Grogan gabung karo Apple kanggo nguatake konten mbesuk

Erika Clarke & Colleen Grogan

Erika Clarke lan Collen Grogan

Wulan sadurunge pengumuman resmi Apple TV +, kantor Apple wis duwe konten skrip lan seri sing akeh banget, ing format dokumenter lan seri. Ngonversi teks dadi skrip ora bisa ditindakake kabeh wong. Kanggo kuatake bagean kasebut ing Apple TV +, Apple wis mlebu rong wong anyar sing duwe pengalaman apik ing bidang iki.

Kita ngomong babagan Erika Clarke lan Collen Grogan, miturut bocah lanang deadline. Kaloro wanita kasebut wis dipesen kanggo nguatake konten sing ora ditulis kanggo proyek mbesuk. Kaloro wanita kasebut bakal lapor menyang Molly Thompson, sing gabung karo Apple TV + ing taun 2019.

Erika Clarke, wis dadi produser eksekutif ing Spotify Studios, ing ngendi dheweke dadi pembimbing divisi studio podcast perusahaan Swedia. Sadurunge nemoni Spotify, dheweke dadi MTV sajrone 10 taun kerja sama ing seri kasebut Cribs. Gabung karo tim Apple januari kepungkur lan bakal manggon ing Los Angeles, California.

Collen Grogan, sadurunge ing Seumur Hidup minangka Wakil Presiden nggarap konten sing ora ditulis kayata Teka Ngarep, Nggawa lan liya-liyane. Dheweke uga dadi wakil presiden pangembangan kanggo Hot Snakes Media, perusahaan produksi seri kasebut. Mecah Amish. Dheweke gabung karo pangkat Apple ing september taun kepungkur. Omah sampeyan bakal dadi New York City.

Saiki ora ngerti jinis konten apa sing bakal sampeyan fokusakeNanging mesthine bakal ngidini layanan video streaming Apple terus berkembang. Nganti saiki, Ted Lasso dadi seri sing paling sukses ing sejarah singkat Apple TV +, sawijining seri sing wis entuk saben nominasi wiwit awal taun.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.