ESIM saka Apple Watch ora ngidini telpon

4 jam apel

Kita wis sawetara dina ing Apple Watch mundhak dadi protagonis desas-desus lan desas-desus iki ngomong babagan penggabungan eSIM supaya bisa nggawe piranti kasebut mandhiri tinimbang iPhone. Ing kasus iki, salah sawijining desas desus ngelingake manawa model Apple Watch Series 3 anyar bakal ngidini nelpon kanthi bebas menyang iPhone, saiki kayane ora bakal ngono.

Kita bisa ngrembug babagan debat sing kuat nggunakake Apple Watch minangka telpon lan kita yakin manawa luwih saka siji wong sing ana ing kana bisa ndeleng iku normal banget, sawetara minangka pilihan kanggo telpon tartamtu lan akeh liyane bakal nganggep minangka perkara sing ora wajar utawa tanpa bisa digunakake.

Bab sing apik babagan eSIM yaiku butuh sethithik papan ing piranti nalika wis terintegrasi, sawetara model iPad sing wis duwe lan bisa uga nggabungake Apple Watch Series 3. Kabeh isih kalebu desas desus lan bakal enggal kita budhal mamang babagan penggabungan utawa ora ing jam tangan pintar sing bisa ditampilake wulan September.

Sing bakal dadi jam tangan anyar perusahaan Cupertino bakal duwe kertu eSIM terintegrasi lan bisa ngidini panggunaan data, nanging ora nelpon. Kanggo nelpon, iPhone wis kasedhiya lan, yen gagal, kemungkinan njawab sawetara telpon mlebu saka jam tangan, sing wis ana wiwit versi pisanan Apple Watch. Bener, telpon VoIP bisa digawe saka Apple Watch amarga konektivitas LTE, nanging aku mikir manawa operator ora bakal kerja lan bakal matesi kemungkinan iki.

Ing sawetara kesempatan lan minangka pamilik generasi kaping pisanan Apple Watch, aku wis entuk telpon mlebu lan pengalamane pancen apik banget yen kita nggunakake headphone Bluetooth utawa AirPods, amarga volume volume apik, nanging ana sing wajar yen kita ana ing dalan karo rame. Cekakipun, kita kudu mikir manawa kabeh asil dandan sing ditrapake ing jam anyar bisa ditampa lan kita bakal ngadhepi piranti sing cukup anyar ing Apple, kanthi akeh ruangan kanggo dandan sajrone sawetara taun ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.