Europa Universalis IV gratis ing wektu winates ing Epic Games Store

Europa Universalis IV

Sanajan jumlah game sing disedhiyakake dening para pria saka Epic Games kanggo kita, biasane biasane kanggo Windows, kita uga nemokake game aneh sing uga kompatibel karo macOS. Minggu iki, kita bisa download game Europa Universalis IV gratis, game sing Rega kasebut ana Epic Games Store 31,99 euro.

Tawaran bakal kasedhiya nganti Kamis, 7 September jam 4:59 sore (Wektu semenanjung Spanyol). Kanggo njupuk keuntungan saka tawaran iki, kudu duwe akun ing Epic Games Store utawa nggawe sing khusus kanggo njupuk keuntungan saka tawaran iki. Temenan, yen sampeyan duwe PC Windows, sampeyan uga bisa njupuk kauntungan saka tawaran iki, amarga kaya ing Steam, nalika tuku judhul, kita entuk kabeh versi sing kasedhiya.

Europa Universalis IV

Saka Eropa Universalis IV

Europa Universalis IV minangka cicilan kaping papat saka saga iki, game bangunan kekaisaran sing ndadekake kita dadi pucuking bangsa sing kudu kita tuntun sajrone mangsane taun kanggo nggawe kerajaan sing nyakup kabeh jagad.

Kita kudu mrentah bangsa liwat pirang-pirang abad kanthi jero, kebebasan lan presisi sing durung pernah ana sadurunge, yen perdagangan, perang, diplomasi lan eksplorasi bakal dadi judhul sing kudu kita lakoni nyoba katrampilan minangka ahli strategi kanggo nyoba.

Europa Universalis IV Syarat Minimal

Kanggo ngrasakake Europa Universalis IV, peralatan minimal sing dibutuhake kudu dikelola kanthi a Intel Core 2 Duo kanthi RAM 4GB lan 6 GB hard disk, bebarengan karo grafis 1 GB.

Salajengipun, punika sambungan internet sing dibutuhake, GLSL 1.3, OpenGL 2.1 lan macOS Siera 10.12 Sanajan swarane mung nganggo basa Inggris, teks bisa ditemokake ing basa Spanyol saka Spanyol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)