Facebook lagi nggarap aplikasi Messenger asli kanggo Mac

 

Facebook Messenger mac-1

Yen gambar regane luwih saka sewu tembung, kita mesthi bakal duwe konfirmasi sing Facebook bakal saiki aplikasi asli kanggo Mac saka aplikasi messenger, nanging, iki ora mesthi kedadeyane lan kakehan bocor gambar kaya sing bakal dakkandhani mengko ing posting iki, ora liya yaiku versi nyoba utawa versi pra-alpha kanggo proyek sing mengko dibatalake lan ora nerusake pembangunane.

Nanging, miturut situs web TechCrunch, Facebook duwe niat ngluncurake aplikasi desktop messenger iki, amarga situs web iki bisa digawe saring kabur gambarsing mesthine nuduhake karyawan Facebook nggunakake klien Messenger ing Mac, yaiku aplikasi asli tinimbang kudu nggunakake saka browser.


Facebook Messenger mac-0

Yen kita tetep gambar sing bocor sing bisa dideleng ing ndhuwur wae, aplikasi kasebut kayane duwe tab tab navigasi ing sisih kiwa ngisor kanthi macem-macem opsi sing padha karo sing wis katon ing versi kanggo platform seluler ing iOS. Ing antarane opsi kasebut, kita nemokake kategori Recents, Groups, Contact, lan Setelan. Miturut TechCrunch, opsi kasebut ora ditemokake ing aplikasi utusan ora resmi, dadi ide sing dudu versi pihak katelu luwih mantep.

Tujuan perusahaan mesthine bakal nggawe pengalaman Facebook "independen" minangka klien olahpesen, kaya kedadeyan ing iOS ing taun 2011. Nanging, ora kaya nalika Messenger dipisahake kabeh saka aplikasi Facebook utama ing 2014 Ing desktop, platform kasebut bisa dilanjutake kasedhiya liwat web bebarengan karo aplikasi desktop. Mesthi app iki bakal teka kanggo saingan kanthi Google, WeChat, Line, Kik, lan KakaoTalk sing wis diluncurake.

Ing wulan Maret 2012 Facebook ngumumake aplikasi Windows Messenger lan negesake manawa ana nggarap versi Mac sing durung weruh cahya, luwih anyar nggawe versi webchat aplikasi iki, nanging nganti saiki durung bisa ndeleng aplikasi khusus ing Mac.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Maria Fernandez ngandika

    Ayo goleki apa bener !!!!!!!!!

  2.   Ningsih (@ NingsihNingsih12) ngandika

    JAJAJJJAJJJA lan ngawut-awut karo WhatsApp, rot Facebook

bool (bener)