Facebook pungkasane teka menyang Apple Watch saka tangan pihak katelu

Aplikasi Littlebook-app

Sawise maneh ing Apple Watch bakal dadi piranti sing saiki fokus karo salah sawijining artikel lan yaiku Pangembang aplikasi Retosoft wis nggawe aplikasi pambayaran sing bakal bisa nggawa versi mini Facebook jaringan sosial sing disenengi menyang bangkekan tangan.

Kita bakal ngomong babagan kontak pertama jaringan sosial Facebook karo Apple Watch kanthi cara sing beda karo notifikasi sing bisa ditampa ing jam tangan. Dina iki aku saka Mac Kita bakal nuduhake apa aplikasi kasebut lan fungsine.

Aplikasi sing saiki diwenehake menyang sampeyan dheweke ngarani Littlebook. Littlebook minangka aplikasi pertama sing entuk Facebook supaya bisa tekan Apple Watch kanthi cara sing nyaman banget. Liwat aplikasi iki, kita bakal bisa nikmati konten tembok Facebook, nuduhake foto lan video ing layar lengkap ing bangkekan tangan.

Layar Littlebook

Minangka fungsi sing paling penting, aplikasi kasebut bisa nyimpen konten supaya bisa digunakake ing wektu tartamtu tanpa ana iPhone ing jejere, yaiku, jinis mode offline. Babagan regane, yaiku 2,99 euro lan minangka aplikasi sing saiki ora asli, nanging gumantung karo telpon nganti suwe lan ngerti yen wiwit wulan Juni, kabeh aplikasi kanggo Apple Watch kudu asli, dheweke kudu nyetel operasine.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi lumaku wektu pangembang aplikasi kanggo Apple Watch ngerti manawa jam kudu dadi piranti sing ngidini kita nindakake fungsi luwih akeh lan kanthi cara iki ngasilake kahanan sing luwih kepenak nalika bisa ngerti warta sing saiki wis ilang. kedadeyan, contone, ing jejaring sosial Facebook.

Download | Buku cilik


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.