Faviconographer, lebokake ikon web ing tab Safari

Faviconographer Safari kanggo Mac

Yen ana siji perkara sing kurang Safari, yaiku bisa nuduhake favicons kaca web sing wis dibukak ing tab liyane. Apple bisa uga mikir manawa sawetara lambang kasebut ora duwe desaine. Sanajan uga bener Yen mbukak akeh tab, luwih gampang digoleki lan mlumpat saka siji konten menyang konten liyane nalika favicon ditampilake ing salah sawijining pojok tab.

Nanging, ana cara gampang supaya Safari kanggo Mac nampilake logo cilik kasebut. Babagan app Favikografer. Iki minangka sarana gratis sing wis diinstal, bakal langsung nampilake logo saka kaca, portal, forum, lsp.

Faviconographer favicon ing tab Safari

Faviconographer minangka aplikasi gratis. Siji wektu ndownload file kasebut .DMG (ngenggoni 4,8 MB), sampeyan kudu dadi host ing folder aplikasi. Elinga uga kanthi ora ndownload app saka Apple App Store, sampeyan kudu duwe opsi "ing endi wae" saka Preferensi Sistem> Keamanan lan Privasi> Umum.

Bab sabanjure sing dijaluk Faviconographer yaiku sampeyan ngowahi lan nampa manawa aplikasi bisa ngakses sistem privasi Mac. Ing kasus iki, kita kudu pindhah menyang Preferensi Sistem> Keamanan lan Privasi> Privasi. Sawise modifikasi iki diaktifake lan disimpen, kita bakal siyap miwiti ndeleng favicons saka macem-macem situs web sing wis dibukak ing Safari.

Kajaba iku, pangembang dhewe menehi saran supaya Faviconographer bisa digunakake karo macOS Sierra lan ora nyebutake macOS High Sierra. Saliyane, ana kalane logo mbutuhake wektu kanggo katon; Sampeyan uga menehi saran supaya bisa uga ana sawetara operasi sithik. Pungkasane, ngelingake sampeyan yen aplikasi iki "hack" cilik lan ora ngowahi sistem sampeyan. Kajaba iku, disaranake supaya informasi rahasia ora diklumpukake - utawa dicolong; ing preferensi program dielingake yen sampeyan pengin ngirim kesalahan cilik sing kedadeyan sajrone nglakokake anonim saka app.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jimmy imac ngandika

    Iki minangka sampah sing diinstal lan angel dicopot kanthi akeh lags sing ora cocog, sedhih xk ide iki apik.

bool (bener)