Federighi Says Windows Native ing M1 Macs Gumantung ing Microsoft

Federighi

Craig Federighi wis njamin ing sawijining wawancara yen mbukak Windows kanthi asli ing Mac kanthi M1 mung gumantung karo Microsoft. Wis ngaco kita. Apple ora bakal ala banget yen Microsoft adaptasi ARM Windows menyang prosesor M1. Iki bakal dadi nilai tambah kanggo Apple Silicon. Siji maneh.

Amarga ora ana sawetara pangguna Mac sing nggunakake sawetara fungsi utawa alasan liyane Kamp pelatihan lan padha mbukak Windows kanthi paralel karo macOS ing komputer. Utamane kanggo sing telecommute, lan piranti lunak perusahaan sampeyan mung kompatibel karo Microsoft.

Nalika film anyar dirilis ing Hollywwod, para aktor lan sutradara asring nglangut liwat media nalika menehi wawancara ora becik. Saiki ana kedadeyan sing padha karo kepala Cupertino, sawise perdana Apple Silicon. Ars Technica mung nerbitake wawancara liyane karo Kepala Piranti Lunak Teknik Craig Federighi, Pimpinan Teknologi Teknologi Johny Srouji, lan Wakil Presiden Pemasaran Greg Joswiak.

Menang-menang

Kamp pelatihan

Apple utawa Microsoft ora nate nentang Boot Camp. Win-win, jarene.

Umume wawancara wis ngobrol babagan apa sing kita ngerti babagan fitur-fitur anyar Mac Silicon Apple, nanging ana detail menarik saka Federighi babagan Microsoft lan Windows ing Mac M1. Saiki, Mac M1s ora kompatibel karo Windows lan ora ana fungsi Boot Camp kaya sing ana ing Intel Macs, lan kasunyatane manawa dhukungan kanggo Windows minangka fitur sing akeh pengin dideleng ing Apple Silicon Macs sing anyar.

Federighi wis menehi komentar ing wawancara kasebut Windows ing M1 Macs mung gumantung ing Microsoft. Ana teknologi utama lan Mac bisa, nanging Microsoft kudu mutusake apa menehi lisensi versi ARM saka Windows kanggo pangguna Mac.

Minangka kanggo Windows sing bisa mbukak kanthi asli ing M1, "gumantung tenan Microsoft", jarene. Dheweke nambahake: "Kita duwe teknologi kanggo nindakake, kanggo mbukak versi ARM Windows, sing mesthi bisa ndhukung aplikasi mode pangguna x86. Nanging iku keputusan sing kudu digawe Microsoft, kanggo menehi lisensi teknologi kasebut supaya pangguna bisa nggunakake ing Mac kasebut. Nanging Mac mesthi bisa. "

Dheweke ngrampungake topik iki kanthi ujar manawa Windows ing cloud bisa dadi solusi sing bisa ditindakake ing mbesuk, lan nyorot CrossOver, sing bisa mbukak aplikasi Windows x86 ing M1 Mac nggunakake Rosetta 2. Aku yakin Apple lan Microsoft bakal setuju. Microsoft wis suwe banget Kantor asli saka M1, dadi sampeyan pengin adol sawetara ewu lisensi Windows ARM sing kompatibel karo prosesor anyar Apple. Yen ora, nalika semana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javier ngandika

    Ngaco kita! Yaiku pitakon. Pungkasan lan nalika durung mesthi, aku wis mutusake bali Mac anyar karo M1 amarga aku ora ngerti yen bisa mbukak Windows. Ya ... kita ngerti manawa paralel nyoba, nanging masalah lisensi wis ana.
    Singkat, yen banyu mlebu saluran sing para pangguna luwih apik, ya… nanging… enteni!

    1.    Toni Cortes ngandika

      Tiram, sampeyan kudu mbutuhake akeh Windows kanggo mulihake Mac lan ora ngenteni solusi. Muga-muga bisa enggal metu lan sampeyan bisa pesen maneh.