File .Dmg

File DMG

Yen pungkasane kita mutusake kanggo ngalih saka Windows menyang Mac, mesthine sajrone minggu pisanan, sampeyan bakal rada ilang, ora mung amarga owah-owahan ing antarmuka, nanging uga amarga cara kanggo komunikasi. Sistem operasi Apple kanggo komputer lan laptop. Salah sawijining pangowahan utama sing ora bakal narik kawigaten yaiku: ora kasedhiya file eksekusi, file .exe biasane.

Ing Mac format DMG digunakake. File ing format iki yaiku folder wadhah ing ngendi sampeyan bakal nemokake program sing pengin diinstal ing komputer, kanthi cepet lan gampang. Kajaba sampeyan nggoleki aplikasi tartamtu sing ora kasedhiya ing Mac App Store, ora mungkin sampeyan bakal entuk file saka jinis iki.

Apa file DMG lan kanggo apa?

Ikon unit file DMG

File DMG padha karo file ing format ISO ing Windows, amarga nalika mbukak, digawe unit anyar, unit sing kudu kita akses kanggo nginstal file sing cocog ing komputer utawa mung pindhah menyang folder aplikasi. Jinis file biasane ngemot, saliyane file sing ngidini kita nikmati program, dokumen teks kanthi deskripsi singkat utawa kanthi instruksi babagan operasional utawa kompatibilitas kasebut.

Cara mbukak file DMG

File DMG padha karo ISO ing Windows. File kanthi format ISO, ora mung ngidini kita ngakses interior lan nyalin menyang CD utawa DVD kaya saiki, nanging uga ngidini kita nginstal utawa nyalin kontene. Kanthi file ing format DMG, telung prapat kasebut kedadeyan, amarga file kasebut dhewe bisa dadi installer sing kita unzip, wektu, utawa bisa uga gambar disk sing ngemot macem-macem file sing kudu disalin uga ing file liyane utawa ing drive external.

Kanggo nginstal konten sing ana ing njero

Instal file DMG

Sanajan wiwitane kayane kita kudu nindakake proses rumit supaya bisa mbukak file kanthi format DMG, ora ana kasunyatane, amarga kita mung kudu klik kaping pindho kanggo nggawe unit anyar kita bakal nemokake kabeh konten sing ana ing njero. Banjur kita mung kudu ngakses drive sing dimaksud lan mbukak file kasebut kanggo nginstal utawa mbukak.

Kita kudu nggatekake jinis file sing ana, amarga sawetara kedadeyan, instalasi ora ditindakake ing Mac, nanging aplikasi kasebut mung bisa digunakake, mula yen mengko mbusak file .DMG kita bakal kelangan akses menyang aplikasi kasebut. Ing kasus kasebut, yen aplikasi sing bisa dieksekusi, kita kudu nyeret file menyang aplikasi kasebut.

Pulihake konten menyang drive

Yen, ing gambar liyane, gambar sing ngemot salinan unit, ora ana gunane kanggo ngakses bagian jero file kanggo takon yen kita ora bakal bisa ngakses data utawa nggunakake aplikasi kasebut. Ing kasus kasebut, kita kudu nggunakake Disk Utility, sing bisa digunakake pilih kaloro file ing format DMG sing pengin dipulihake lan unit kasebut ing ngendi kita pengin nindakake kanthi cepet lan gampang.

Aplikasi apa sing kudu dakbukak kanggo mbukak file ing format DMG

Bukak file DMG

Kaya ing Windows, sampeyan ora butuh aplikasi pihak katelu kanggo nggarap file ing format ISO, ing Mac, sampeyan ora butuh aplikasi apa wae kanggo nggarap file ing format DMB, sanajan ing Internet, kita bisa nemokake macem-macem aplikasi sing ngidini kita nindakake ora prelu tenan, kajaba kita kepeksa mbukak jinis file iki ing platform liyane kayata Windows utawa Linux, ing endi aplikasi PeaZip minangka salah sawijining aplikasi sing paling disaranake, gratis.

Apa sing kudu ditindakake yen file DMG ora bakal mbukak kanggo aku

Wiwit diluncurake macOS Sierra, Apple wis ngilangi kemampuan instal aplikasi pihak katelu sing durung digawe dening pangembang sadurunge sing diidentifikasi dening Apple. Yen file DMG sing ngemot aplikasi sing pengin diinstal nuduhake pesen kesalahan, sing nyatakake yen file kasebut rusak, kita kudu ngaktifake kemungkinan ngaktifake aplikasi pihak katelu kanthi ngetik baris ing ngisor iki ing Terminal.

sudo spctl –master-mateni

mripat! ing ngarepe master ana rong garis (- -) Sabanjure, kita kudu miwiti maneh Finder kanthi printah ing ngisor iki: Killall Golek

Sawise ngetik perintah kasebut, kita bali menyang bagean Keamanan lan privasi sing ana ing Preferensi Sistem lan ing Allow aplikasi sing didownload saka: pilih Nang endi wae.

Cara ngonversi file DMG dadi EXE

File DMG, kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, minangka folder sing ngemot sawetara aplikasi, sing nggawe unit nalika mbukak, mula dudu file sing bisa dieksekusi ing Mac, mula kita ora bisa ngonversi file DMG dadi EXE. Nyoba ngowahi file DMG dadi file sing bisa dieksekusi kaya ngonversi folder kanthi foto (umpamane) dadi file sing bisa dieksekusi.

Cara maca file DMG ing Windows

Yen kita pengin ngakses konten sing disimpen ing file DMG ing PC, ing Windows bisa digunakake macem-macem aplikasi sing ngidini kita mbusak zip file kanggo ngakses isine. Masalah liyane yaiku supaya kita bisa nindakake apa wae kanthi isine. Aplikasi paling apik sing saiki bisa ditemokake ing pasar kanggo karya iki yaiku PeaZip, 7-Zip lan DMG Extractor.

PeaZip

Pea7Zip mbukak file DMG ing Windows

Salah sawijining alat gratis sing paling apik kanggo nggarap file sing dikompresi yaiku PeaZip, alat sing kompatibel karo kabeh format sing paling akeh digunakake ing pasar, saliyane DMG, ISO, TAR, ARC, LHA, UDF ... Antarmuka panganggo intuisi banget lan ora, kita ora bakal nemoni masalah kanthi cepet njupuk aplikasi iki kanggo mbusak zip file DMG saka PC Windows.

Download PeaZip

Ekstraktor DMG

DMG Extractor, minangka jeneng kasebut, minangka aplikasi sing bisa ditindakake ekstrak konten saka file ing format DMG cepet lan gampang. Alat iki ora gratis nanging kanggo acara tartamtu, kita bisa ndownload versi nyoba liwat link ing ngisor iki, versi sing ngidini kita decompress file ing format DMG sing ukurane ora luwih saka 4 GB.

7-zip

7-Zip mbukak file DMG ing Windows

7-Zip minangka alat sing apik banget kanggo ngompres lan decompress samubarang jinis file ing PC Windows kita, uga alat gratis lan kompatibel karo file DMOS macOS. Sawise nginstal aplikasi, kita mung kudu ngadeg ing ndhuwur file, klik-tengen banjur pilih open karo 7-zip kanggo miwiti ngekstrak konten kasebut.

Download 7-Zip

 

Cara maca file DMG ing Linux

Nanging yen pengin mbukak file ing format DMG ing Linux, kita bisa nggunakake PeaZip maneh, aplikasi sing padha karo sing bisa digunakake kanggo decompress jinis file ing Windows, sawijining aplikasi kompatibel karo luwih saka 180 format Lan uga gratis.

Download PeaZip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   santiago estrada ngandika

    Aku duwe masalah.
    Nalika ngeklik kaping pindho file kasebut ora mbukak, tetep kaya ora ngetik file kasebut

bool (bener)