FileZilla Pro kanggo macOS nampa perbaikan utama lan ngalih menyang model langganan

Yen ngomong babagan keunggulan aplikasi, ora mung macOS kanggo ijolan file liwat jaringan FTP, kita kudu ngobrol FileZilla. Ing wulan November, bakal rong taun wiwit pangembang aplikasi ngeculake versi macOS.

Wiwit kuwi, aplikasi wis nambah aplikasi lan ndhukung file exchange liwat FTP, FTPS, SFTP, lan liya-liyane. Nanging uga nampa dhukungan kanggo pertukaran antarane sing utama layanan awan, carane Kothak, Dropbox, Google Cloud Storage, Google Drive, Microsoft OneDrive. Saiki dadi layanan slangganan € 9,99 saben taun.

FileZilla banget gampang digunakake. Sawise kabeh layanan lan alamat dikonfigurasi kanggo nuduhake file, kita bisa nuduhake layanan ing antarane layanan kanthi cukup seret banjur culake. Aplikasi kasebut menehi informasi kanthi nyata babagan evolusi file sing lagi dituduhake. Ngerti aplikasi kasebut cukup gampang, kayadene diterjemahake menyang luwih saka 50 basa. Informasi kasebut navigasi langsung menyang layanan tujuan, yen ana server penengah. Sanajan mangkono, enkripsi canggih sing ora ngidini informasi dicegat nalika ninggalake komputer.

Kita bisa milih bandwidth sing dibutuhake kanggo nuduhake layanan lan nyedhiyakake bandwidth kanggo layanan liyane. Kompatibel karo Dhukungan IPv6 uga prosa HTTP / 1.1., SOCKS5 lan FTP. Nanging aja wedi yen sampeyan pangguna canggih, amarga duwe tuntunan konfigurasi sing nuntun sampeyan liwat firewall utawa router yen sampeyan dadi masalah.

Ing pembaruan pungkasan, kita nemokake perbaikan layanan Google Drive, Backblaze, Microsoft OneDrive, Google Drive, uga masalah sing dideteksi ing direktori lan subdirektori bagean paling tradisional saka aplikasi iki. Saliyane, dheweke nampilake model langganan. Ing tangan siji, kita duwe periode Sidhang 7 dina kanggo ngerti apa kita kepengin mbayar layanan kasebut. Kajaba iku, biaya taunan € 9,99, dikurangi yen sampeyan mbandhingake karo layanan liyane. Nanging kosok baline, sampeyan mung bisa langganan setaun suwene. Sampeyan bakal dihargai yen duwe wektu sing luwih cekak, kanggo sing bisa nggunakake aplikasi kasebut ing wektu tartamtu sak taun.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.