Film Apple TV + mbesuk Martin Scorsese ngembangake para pemeran

Film Martin Scorsese anyar mung ing Apple TV +

Film sabanjure Martin Scorsese, Pembunuh rembulan kembang, isih adoh saka miwiti produksi, film sing bakal tayang kanthi eksklusif ing Apple TV +, sawise persetujuan sing dirampungake dening direktur kanthi platform video streaming luwih saka setaun kepungkur.

Warta paling anyar sing gegandhengan karo film iki bisa ditemokake ing Deadline. Miturut media iki, William Belleau, Louis Cancelmi, Jason Isbell lan Sturgill Simpson minangka aktor anyar sing bakal dadi pemeran utama saka film sing uga dibintangi Leonardo Dicaprio lan Robert DeNiro lan sing nuduhake crita pembunuhan Osage ing taun 1920-an.

Aktor anyar sing gabung karo pemeran, dheweke wis milih peran ing film kasebut:

  • William Belleau Dheweke bakal main dadi Henry Roan, peternak Osage sing raket banget karo kulawarga Burkhart DiCaprio.
  • Louis Cancelmi yaiku Kelsie Morrison, hustler lokal lan kanca ing Burkhart.
  • Jason Isbell, sing nggawe debut akting ing film kasebut, mainake Bill Smith, mungsuh Ernest Burkhart.
  • Sturgill simpson Dheweke melu dadi juara rodeo lan penyelundup terkenal Henry Grammer.

Film anyar iki yaiku adhedhasar buku Pembunuh Wulan Kembang: Rajapati Osage Lan Lair saka FBI, buku babagan serangkaian rajapati warga Osage Native American sing manggon ing Oklahoma.

Film kasebut disetel ing taun 1920an lan ngetutake penemuan endapan minyak ing ngisor tanah Amerika Asli kasebut. Penyelidikan sing ana gandhengane karo kasus iki iku minangka pelopor kanggo nggawe FBI.

Pembunuh Wulan Kembang wiwitane bakal dirilis ing bioskop, kanggo saingan ing Oscar Academy Oscar, entuk layanan video streaming sawetara minggu mengko.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.