Film dokumenter Fathom dadi perdana ing Festival Film Tribeca

Fathom

Sawetara dina kepungkur, kita marang sampeyan babagan dokumenter sabanjure sing bakal teka kanthi eksklusif ing layanan video streaming Apple: Fathom, a dokumenter babagan paus humpback sing, sawetara dina sadurunge dirilis ing Apple TV +, bakal ditayangake ing Festival Film Tribeca.

Festival iki ngumumake pemrograman film lan dokumenter sing bakal melu kontes 2021. Ora kaya acara liyane, Cara Cusumano, direktur festival iki lan wakil presiden program, ujar manawa adicara kasebut bakal adhep-adhepan.

Sawise bioskop ditutup setaun, pertemuan sing dibatalake, lan kabeh sing virtual, kanthi seneng lan pangarep-arep kita pungkasane ngundang warga New York metu saka omah lan bali menyang film. Kacakup ing kutha kasebut, Tribeca 2021 bakal ngirim pengalaman layar lebar sing unik kanggo para pembuat film lan para pamirsa, nalika nyambungake, mbayangake lan mbukak maneh liwat pengalaman bioskop sing dituduhake.

Festival Film Tribeca kedadeyan saka tanggal 9 nganti 20 Juni lan kalebu 66 film lan dokumenter saka saindenging jagad lan 54 perdana jagad. Proses seleksi wis ditindakake sawise nganalisa luwih saka 3.000 judhul. Kabeh film sing perdana dijadwalake kanggo edisi taun kepungkur bakal ditayangke ing edhisi iki.

Fathom nderek crita karo rong ilmuwan sing nyinaoni lagu lan komunikasi sosial paus humpback. Dokumenter kasebut nderek Dr. Ellen Garland lan Dr. Michelle Fournet nalika miwiti lelungan riset paralel menyang bagean liya ing jagad iki ngerti budaya lan komunikasi paus kanggo nduduhake komitmen proses ilmiah kanggo golek wangsulan ing jagad saubengé.

Film dokumenter Fathom kanggo perdana ing Apple TV + tanggal 25 Juni ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.