Final Cut Pro dianyari mecahaken masalah ing sawijining operasi

Final Cut Pro X

Pangguna aplikasi Final Cut Pro wingi nampa versi anyar saka alat sing sawetara aspek penting didandani. Ing pangertèn iki, kita kudu nyorot dandan sing ndadekake cmd + Z mbatalake trabasan bisa maneh nalika kita duwe basa Spanyol ditetepake ing pilihan sistem. Gagal iki minangka salah sawijining sing nyebabake pangguna ing negara kita lan akeh liyane sing nggunakake basa Spanyol minangka basa sing ditetepake ing Final Cut Pro. Saiki nganggo versi anyar 10.6.1 iki, masalah iki lan masalah liyane wis dirampungake. nuduhake ing kene.

Dandan ing macem-macem aspèk Final Cut Pro

Temenan, dandan kasebut dileksanakake ing alat kasebut disambut dening kabeh wong sing nggunakake alat kasebut. Ing pangertèn iki kita kudu nyorot sawetara dandan lan antarane wong-wong mau dandan ing Reproduksi audio AC3, solusi kanggo masalah kanggo nuduhake ing "Ekspor file" sing digawe "Video Codec" setelan ora kasedhiya sawise milih Komputer minangka format lan dipun ginakaken. ndandani sing nyegah ngimpor FCPXML 1.9 lan 1.10 file sing tepat.

Versi anyar iki nderek baris saka liyane dandan sing dileksanakake ing versi sadurungé saka Final Cut Pro lan iki salah siji saka aplikasi sing terus-terusan nampa warta lan dandan. Salah sawijining aplikasi sing paling akeh digunakake dening editor video ing Mac Ora bisa duwe malfunctions long-term serius, mulane nampa versi anyar saka wektu kanggo wektu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)