Final Cut Pro X dianyari karo Display Pro XDR lan optimalisasi kanggo Mac Pro mbesuk

Penyunting video nggunakake macOS sukses karo versi anyar Final Cut Pro X . Pas karo peluncuran macosa Catalina, Apple nganyari versi anyar saka rong editor video kasebut. Iki dioptimalake kanggo Tampilake Pro XDR lan optimalisasi kanggo Mac Pro mbesuk sing bakal diwenehake Apple ing minggu ngarep.

Saiki kita bisa nggunakake Final Cut Pro X kanthi fungsi anyar Sidecar. Saiki kita bisa nggunakake iPad minangka monitor kapindho lan nggunakake fungsi tutul iPad, kayata: saringan lan pangaturan warna. Saiki nyunting bakal luwih cepet saka endi wae.

Lan perbaikan versi anyar iki aja nganti mandheg. Versi anyar iki nggunakake luwih apik Metal sing nambah kinerja, ora mung Mac sing paling kuat, nanging uga komputer sing kurang daya. Ing Rendering sing minangka salah sawijining tugas sing paling akeh nggunakake sumber daya, saiki ditindakake kanthi nggunakake sumber luwih sithik utawa luwih cepet. Sanajan perbaikan logam kasebut ngidini optimalisasi proses liyane kayata aplikasi efek utawa ekspor isi.

Angka sing diwenehake dening Apple ngomong babagan a konsumsi sumber luwih saka 20% ing MacBook Pro 15 inci. Dandan iki kedadeyan 35% ing panyuntingan video program iMac Pro. Final Cut Pro X "satelit", Gerakan lan Kompresor Dheweke uga entuk nganyari dina iki. Gerakan lan Kompresor uga nampa paningkatan Logam iki sing bakal nggawe "terbang" GPU kita.

Dandan kinerja ora bakal mandheg banget. Mac Pro anyar diajab bisa nawakake asil dandan ing antarane a 2.9 lan 3.2 kaping luwih cepet tinimbang Mac Pro saiki. Nanging perbaikan kasebut uga bakal ditemokake ing Mac lawas. Nyatane, Final Cut Pro X misuwur banget karo prestasine kanthi komputer sing kurang kuat utawa lawas, dioptimalake kanthi lengkap kanggo macOS.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.