Apple Fitness bisa uga bakal nambah konten ing basa liya

Apel Fitness +

Kanthi tekane Apple Fitness ing negara liya, akeh pangguna sing ora fasih nganggo basa Shakespeare takon awake dhewe apa isine bisa kasedhiya kanthi julukan ing basa liya. Kayane Apple ngrungokake pangguna (wis rampung karo MacBook Pros anyar) lan kayane sadurunge suwe, sawetara konten sing ana lan sing anyar bisa gabung karo Apple Fitness. ing basa liyane.

Apple Fitness + nampilake 11 latihan sing beda karo puluhan kelas lan akeh instruktur kanggo mbantu saben wong sing pengin nutup dering Apple Watch. Mbangun peluncuran layanan kasebut ing negara liya, wakil presiden Teknologi Kebugaran Apple Jay Blahnik pungkasane menehi wawancara karo koran Brasil O GLOBO kanggo pirembagan bab release iki lan apa kedhaftar bisa nyana ing mangsa.

Jay Blahnik ujar manawa Apple minangka "mbukak kanggo kamungkinan nandur modal ing isi Portugis karo profesional Brasil". "Aku rumangsa mbukak kemungkinan menyang ngendi wae Fitness +. Tujuan kita yaiku mbantu wong dadi sehat. Kita pengin bisa narik akeh pangguna lan nggawe pengalaman sing paling apik. Kita pancen mbukak kanggo nindakake kabeh jinis supaya bisa nggawe pengalaman Fitness luwih nyenengake ing saindenging jagad.

Penting banget kanggo bisa nampa kelas Fitness iki dipandu ing basa ibu saben wong, ora dadi luwih amarga saka kelas liyane rame, sing sanajan kita ora ngerti basa kita bisa tetep munggah. Yen ora, kanggo meditasi cepet sing ora mbutuhake luwih saka headphone utawa speaker. Yen kita ora ngerti apa sing diomongake sethitik bakal kita bisa tindakake kelas saka semedi.

Napa Iki minangka sinyal sing apik sing bisa kita senengi ing kelas sabanjure ing basa saben wong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.