Fitness + nambah kegiatan anyar sadurunge ekspansi global

Apel Fitness +

Ing acara Apple pungkasan sing dianakake sawetara minggu kepungkur, salah sawijining hal anyar sing diluncurake yaiku babagan layanan olahraga streaming, Apple Fitness +. Gagasane yaiku kanggo nggedhekake layanan ing saindenging jagad nambah 15 negara liyane. Sadurunge nindakake, perusahaan Amerika uga pengin nambah kegiatan anyar. 

Meditasi lan Pilates sing Dipandu yaiku kegiyatan anyar sing ditambahake ing Apple Fitness +. Kanthi cara iki, katalog jinis latihan sing wis kasedhiya ing layanan kasebut bakal ditambah. Iki uga rampung sadurunge ekspansi signifikan menyang luwih saka 15 negara tambahan ing pungkasan taun iki.

Apa sing diarani kegiatan meditasi sing dipandu? Jinis pelatihan anyar iki adhedhasar latihan saiki Pikiran cooldowns, ngaktifake pangguna Fitness + kanggo "nyuda stres saben dinane, ngembangake kesadharan sing luwih gedhe, lan nggawe ketahanan kanggo ngadhepi tantangan urip." Sesi Meditasi Dipandu 10 lan 20 menit bakal kasedhiya.

Nanging iku ora mung anyar. Pilates, nggawe bolongan ing jejere Yoga utawa latihan kekuatan. Latihan sing duwe pengaruh sedheng iki fokus ing peningkatan kekuatan lan keluwesan. Sesi pilates bakal dipandu lan diarahake dening Watuk Emas Marimba lan Darryl Whiting, kaloro profesional fitness.

Saliyane kabar kasebut, kita kudu eling yen layanan streaming olahraga Apple uga siyap kanggo entuk pandhuan anyar babagan "Pelatihan kanggo musim salju." Dheweke bakal latihan kanggo nambah kinerja pemain ski lan papan salju sadurunge mangsa.

Kita ngarepake layanan menyang Spanyol. Kaya sing dijanjekake, bakal ing pungkasan iki tiba nalika kita bisa ngetrapake kabeh kegiatan kasebut. Layanan kasebut uga bakal kasedhiya Austria, Brasil, Kolombia, Prancis, Jerman, Indonesia, Italia, Malaysia, Mexico, Portugal, Rusia, Arab Saudi, Switzerland, lan Uni Emirat Arab.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.