Fitur Kunci Mobil Apple dijadwalake kanggo nambah dhukungan U1 Ultra Wideband taun iki

carkey

Ing WWDC taun kepungkur, Apple ngenalake fitur kunci mobil anyar. Fitur kasebut ngidini driver ngganti kunci mobil fisik karo sawetara piranti Apple kayata Apple Watch utawa iPhone. Nganyari spesifikasi rilis kunci digital sing bakal teka ing taun iki bakal ditambahake dhukungan kanggo konektivitas Ultra Wideband. Uga kanggo Energi Rendah Bluetooth.

Nganyari anyar wis announced dening Konsorsi Konektivitas Mobil, sing dadi anggota Apple. Spesifikasi Digital Key 3.0 bakal kasedhiya kanggo Apple lan anggota konsorsium liyane ing tengah taun iki. Kanggo Apple, iki tegese bakal bisa nganyari fungsi tombol mobil kanthi dhukungan kanggo chip Ultra Wideband U1. Konsorsi Konektivitas Mobil ujar manawa iki bakal ngidini piranti nggawe pangukuran jarak "aman lan akurat" kanggo mbukak kunci mobil pangguna.

Digital Key Rilis 3.0 ngatasi keamanan lan kegunaan kanthi ngotentikasi tombol digital ing antarane kendharaan lan piranti seluler liwat Bluetooth Low Energy. Banjur nggawe sesi sing aman karo UWB, sing ngidini kendaraan bisa ngukur jarak aman lan akurat kanggo nemokake piranti seluler.

Piranti seluler nggawe lan nyimpen tombol digital ing elemen aman sing nyedhiyakake perlindhungan paling dhuwur tumrap serangan hardware utawa basis piranti lunak. Bursa UWB uga ngasilake parameter cryptographic. Iki njamin keamanan maksimum kanggo nemokake piranti menyang kendaraan lan, mula, kuoso pangguna kanggo ngakses lan nyopir kendharaan.

Konsorsi Konektivitas Otomotif uga nyathet manawa 'spesifikasi anyar iki bakal ngidini konsumen nggunakake piranti seluler minangka kunci digital tanpa tangan«. BMW sadurunge ngumumake rencana kanggo nggabungake dhukungan Ultra Wideband menyang platform Eropa ing pungkasan taun iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.