Fokusake sampeyan ing OS X nganggo aplikasi HazeOver

HazeOver

Yen ana ciri sing nggambarake sistem komputer Apple, iku luwih gampang ditangani lan sepira kekuwatane. Kita duwe akeh fungsi sing saiki digunakake ing sistem liyane, nanging kita kudu ngomong isih adoh sawetara taun saka sistem sing diidini Apple. 

Luwih-luwih yen atusan pangembang nggawe aplikasi sing cocog karo sistem kanthi mulus lan nambah perbaikan sing nggawe kerja luwih kepenak. Iki kedadeyane Aplikasi HazeOver, aplikasi sing ngidini kita ngontrol padhange kabeh sing ana ing latar mburi Desktop OS X

Akeh wong sing nate mikir yen sampeyan ora bisa surup windows sing ora digunakake ing OS X lan nggawe jendhela aktif kanthi padhang. Mangkono manungsa waé fokus ing jendhela sing aktif lan layar liyane surem.

HazeOver-web

Ya, iku fungsi sing dileksanakake pangembang ing HazeOver. Aplikasi iki gampang banget lan sampeyan bisa ndownload saka Mac AppStore kanthi rega 3,99 euro. Kita wis bisa nyoba lan njamin manawa sampeyan migunani. Layar sing luwih gedhe, luwih akeh kita gunakake amarga area sing bebas ing njaba jendela utama luwih gedhe.

Pencet-Pencet-Pencet

Sawise dibukak, kita ditampilake tombol bunder sing kudu disetel gumantung saka level atenuasi sing pengin ditindakake saka jendela sing ora aktif ing desktop kasebut Nalika mbukak jendela, jendhela sing ana ing mburi dadi peteng. 

HazeOver-panjelasan

Supaya aplikasi ora ngganggu Dock, nambah lambang menyang garis menu ndhuwur sing uga bisa nyetel peteng sing ora aktif kanthi geser. Kita uga bisa ngandhani sistem supaya mbukak saka wiwitan Mac. 

HazeOver-menu

Cekakipun, aplikasi sing nambah fungsi anyar kanggo sing wis dadi sistem sing apik

Download |HazeOver (3,99 €)


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Solomon ngandika

    Sugeng enjang Pedro, aku arep takon apa aplikasi iki ngganggu tumindak "layar bareng", matur nuwun.

    1.    titik ngandika

      Kudune ora. Sampeyan bisa njaluk versi beta ing situs web kanggo ngerteni.

  2.   Aku penambang ngandika

    ing mac pertengahan 2011 saka 21,5 Aku duwe masalah karo fungsi Airplay wiwit aku nginstal app iki. Aku kudu nyopot instal lan mulihake komputer. Aku uga kedadeyan karo tampilan duet ... opsi airplay ilang (duplikat, lsp ...) lan mung ngirim swara ..
    Aku mbayangno bakal dadi soko tim khusus iki