Foto ing macOS Catalina 10.15 nuduhake masalah nalika nyunting gambar

Foto MacBook Air Wiwit dina Senen kepungkur, pangguna Mac duwe kamungkinan kanggo ndownload macOS Catalina. Wiwit awal, versi macOS anyar iki yaiku kebak kontroversi. Akeh pangguna sawise instalasi entuk pesen sing nyatakake "Nganyari". Pesen iki ora bakal ilang nganti sampeyan mateni komputer. Lan saiki bug pisanan ing aplikasi wiwit katon, kaya sing wis dicritakake ing aplikasi foto.

Mengkono ikuAku nyoba nyunting foto Ing Foto ing macOS Catalina 10.15, pesen katon nyatakake: "Ora bisa mbukak setelan kanggo gambar iki" lan ngalangi kita nyunting.

Masalah kasebut kedadeyan ing versi awal saka macOS Catalina 10.15, yen sampeyan ngakses foto sing ana iCloud. Ing kasus kasebut, foto kasebut ana ing méga lan diunduh kaya biasane, nanging kanthi ngeklik tombol kasebut sunting, pesen ing ndhuwur katon. Uga, iki dudu pesen kesalahan, amarga garis setelan ing sisih tengen katon dipatèni, supaya ora bisa diatur.

Iki kedadeyan ing pirang-pirang foto, potret ditampilake kanthi lancar, nanging ora bisa diowahi. Aku mikir babagan masalah iCloud utawa file tartamtu wis rusak. Nanging sadurunge nggawe serep foto kanthi tujuan ngganti, aku mikir bakal mbukak iOS lan ing Mac lawas liyane karo macOS High Sierra. Dening «seni sihir» foto-foto kasebut bisa diowahi tanpa ana masalah ing piranti loro kasebut. Mula, wis dikonfirmasi manawa ana kesalahan macOS Catalina, sing kudu diatasi Apple sanalika bisa.

Gegayutan karo foto, dina kepungkur aku ngerteni masalah interaksi antarane foto lan Pixelmator Pro. Khusus, masalah kasebut ana ing saben-saben sampeyan mbukak gambar Foto ing Pixelmator Pro. Werni warna ora bakal mandheg muter nganti sawetara detik. Masalah iki meh dirampungake karo versi 1.5 Pixelmator Pro, nanging dudu solusi sing stabil 100%, amarga hubungan Photos-Pixelmator Pro iki luwih adi ing macOS Mojave. Muga-muga masalah kasebut bisa ditanggulangi kanthi cepet ing versi macOS Catherine 10.15.0.1 Lan ora ngenteni nganti pirang-pirang minggu nganti duwe macOS Catalina 10.15.1, kanthi beta sing nyoba.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raul Garavito ngandika

    Magic Mouse 2 ing Mojave lan Catalina bisa digunakake kanthi ala banget. ora ajeg, mandheg, mlumpat, gerakan alon, nyepetake, lan liya-liyane ... bencana lengkap. Maca masalah iki butuh pirang-pirang taun amarga Apple ora ngganti program supaya bisa nyepetake akselerasi lan sensitivitas, ing endi ana masalah. Aku kudu ngganti mouse menyang Microsoft lan masalahe wis dirampungake, nanging disesali yen ditinggalake tikus sing regane kaya Magic Mouse 2 kanggo entuk solusi saka pabrikan liyane.

  2.   Javier ngandika

    Karo Catalina, aplikasi foto ora bisa digunakake kanthi bener, nalika dakwenehake jeneng ing pasuryan, ora ngidini aku milih pasuryane wong sing dadi favorit, menehi saran liyane utawa mung ngidini aku nyelehake jeneng anyar sing dudu wong sing disenengi.

  3.   Ernest Pacheco ngandika

    Klompok dibukak kanggo aku ing perpustakaan foto sing ujar "ora bisa dimuat" lan tumindak kaya sing dituduhake ing kene, nalika nyunting ora ngidini sampeyan, ngirim kesalahan "foto ora bisa ndownload setelan gambar iki" . Masalahe yaiku dheweke ana ing méga lan aku ora ngerti manawa bakal ngilangi lan bakal mudhun saka méga utawa manawa bakal dibusak saka méga lan aku ora bisa mbebayani.
    Aku duwe 122,000 ing antarane foto lan video lan kabeh sing daklakoni pancen masalah.

  4.   EMILIO ngandika

    Ing macalina Catalina, aplikasi potret wis nutupi aku sadurunge, sadurunge ing saben foto aku bisa ngowahi tanggal, papan, jam lan katon ing dhasar foto. Saiki ora mungkin lan nalika ngekspor album, file ora tampil ing urutan sing padha label Foto ing Mac ora cocog karo iOS, bencana, yen sampeyan bisa bali menyang .Mojave lawas
    Aku menehi saran ngenteni Catalina kanggo nambah

  5.   angel ngandika

    Buenas tardes. Program foto ora tau nggumunake, ora kanggo nyunting uga ora kanggo katalog (kompleks, macem-macem variasi, album, buku, lsp). Kekacoan Nanging sejatine, sajrone rong taun kepungkur, edhisi iki wis saya ningkat (alat liyane lan luwih intuisi). Karo Catalina, masalah sing ditrapake kanggo aku yaiku yen aku nyunting foto, yen pangowahan wis disimpen, gambar cilik nggawe fokus. Iki ngasilake masalah sing serius banget, amarga yen sampeyan njupuk seri satus foto artikel sing padha, sampeyan ora ngerti maneh foto sing fokus utawa apik saka asale. Foto kasebut yen sampeyan nyunting, kabur, yen sampeyan ngekspor lan ngedit (ora fokus) ing Preview, bakal ngurmati lan proses kasebut bisa ditindakake kanthi apik. Yen sampeyan ngeterake maneh menyang foto, ngimpor kanthi apik banjur wis dadi. Aku ngomong babagan foto kanthi salinan sing disimpen ing mac dhewe, dudu ing iCloud, sing durung tau nggawe aku yakin minangka cloud dibandhingake karo program kaya dropbox. Foto isih ora bisa digunakake kanthi 100%. Pancen mbebayani, amarga Kajaba iku, masalah sing dakjalukake ora mesthi ditindakake, nanging mung kadhang kala.