Salin lan tempel ora bisa digunakake ing Mac? Kita mulang supaya sampeyan bisa ngatasi

Sistem operasi Mac kita minangka salah sawijining sing paling stabil. Nanging, ora ana sistem sing ora bisa diapusi. Kajaba iku, yen sampeyan terus nganyari versi paling anyar, bisa uga kegagalan sistem kasebut bakal didandani kanthi otomatis nalika instal maneh bagean sing ngemot kesalahan.

Salah sawijining kegagalan sing rada gampang, nanging sing ngganggu kita yaiku kunci fungsi copy and pasteMula, esthi pangguna apa wae, gunakake fungsi iki saben dina. Yen wis gagal, sampeyan bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi kanthi cepet lan kanthi rong cara, supaya sampeyan bisa milih sing paling gampang kanggo sampeyan. 

Sing kudu kita lakoni yaiku urip maneh fitur iki, yaiku meksa nutup lan mbukak maneh. Tindakan iki bisa ngatasi meh kabeh clipboard sing macet utawa masalah liyane.

Pilihan 1: Kanthi Monitor Kegiatan.

  • Ing kasus iki, kita bakal pindhah menyang monitor kegiatan, sing ana ing njero folder aplikasi:
    • Saka Finder, ing jalur ing ngisor iki: Aplikasi / Utilitas, utawa,
    • Saka Kawigaten, ngakses nganggo: Command + Spacebar lan nulis Monitor Kegiatan.
  • Sawise mbukak, ing kothak telusuran ing sisih tengen ndhuwur, kita kudu nulis: papan kayu
  • Pilih opsi papan lan klik X, sing ana ing sisih kiwa ndhuwur.
  • Pilihan bakal katon, ngelingake yen pengin mungkasi proses kasebut. Kita bakal ngeklik "Force exit"
  • Saiki kita bisa nutup monitor kegiatan.

Fungsi kasebut kanthi otomatis ditutup lan dibukak maneh. Iku padha karo reboot sistem, nanging fungsi kasebut sacara eksklusif. Saiki coba coba yen "copy and paste" fungsi bisa digunakake kanthi bener.

Pilihan 2: Liwat Terminal.

  • Ing kesempatan iki, kita bakal mbaleni langkah pisanan saka opsi sadurunge, nanging wektu iki, kita goleki ing folder aplikasi utawa ing Spotlight kanggo aplikasi kasebut: terminal. 
  • Sawise mbukak, kita nulis: papan pambunuh
  • Saiki kita bisa metu Terminal. 

Salah siji saka rong pilihan kasebut kudu ngatasi masalah kasebut. Yen ora, restart.

Fitur iki ora eksklusif kanggo macOS High SierraMula, sampeyan bisa nindakake sanajan sampeyan duwe macOS sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carlos ngandika

    Apik !!

    Wiwit nganyari saw pungkasan, salinan / tempel wis ora digunakake kanggo aku. Aku wis nyoba rong cara sing sampeyan sebut .. nanging ora bisa digunakake kanggo kula. Aku ora ngerti apa sampeyan ngerti babagan masalah kenapa nganyari pungkasan wis ora bisa digunakake. Yen ana cara liya, aku bakal ngormati.

    A Salam.

  2.   Antonio ngandika

    Salah siji saka rong pilihan uga ora cocog kanggo kula

  3.   Xavi ngandika

    Nyalin - nempel ora uga cocog kanggo aku ... Aku wis nyoba apa-apa sing wis dak tulis lan ora ana apa-apa, aku nggunakake perintah kasebut kanggo kerja ing saben dina lan dheweke menehi akeh masalah ...

  4.   Belen Furtado ngandika

    Halo, salinan lan tempelake perintah saka nganyari pungkasan uga ora cocog kanggo aku. Apa sampeyan nemokake solusi kanggo iki?

  5.   Liset ngandika

    Halo, dheweke ora menehi langkah-langkah kasebut, aku nyoba kaping pirang-pirang lan ora ana apa-apa ... HELP sedina muput dheweke ora pengin nubruk aku utawa apa-apa 🙁

  6.   Gambar placeholder Juan Carlos Villalobos ngandika

    Sembarang! Ora bisa.

  7.   Liz ngandika

    Jenius total! Aku meksa metu lan bisa langsung! matur suwun total

bool (bener)