Fitur kamera 'Center Stage' IPad Pro bakal ndhukung aplikasi pihak katelu

iPad Pro

20 April lan Apple ditampilake ing masarakat ing acara musim semi, iPad Pro anyar. Mung mesin sing saya mirip komputer nanging isih kurang. Mesthi wae kanthi teknologi sing ana lan utamane karo chip M1, kita bisa nindakake perkara sing luar biasa. Nanging, ana fitur anyar sing narik kawigaten: Panggung Pusat. Kamera sing kayane duwe urip dhewe lan kita ngerti bakal ndhukung aplikasi pihak katelu.

Model M1 iPad Pro bubar diumumake dening Apple nampilake fitur panggilan video anyar sing diarani Center Stage, sing nggunakake machine learning kanthi otomatis pan lan zoom kamera ngarep supaya fokus ing pigura nalika pindhah. Fiksi ilmiah dhewe lan migunani banget ing jaman saiki, pertemuan virtual saya penting lan meh prentah.

Pusat Panggung kasedhiya ing 11-inci iPad Pro kaya 12,9-inch amarga chipset anyar lan sistem kamera TrueDepth sing luwih apik, kalebu kamera ngarep 12MP sing amba kanthi tampilan 120 °, dibandhingake karo standar. Ing cKamera ngarep sudhut sudhut 7 MP ing model generasi sadurunge ora bisa ditindakake Pusat Panggung nyebabake iPads lawas. IPad Pro 11 inci anyar diwiwiti saka € 879, dene iPad Pro 12.9 inci anyar diwiwiti saka € 1.199. Pre-order diwiwiti tanggal 30 April lan kasedhiyan diwiwiti ing paruh kaping pindho Mei.

Ana sethitik isih kanggo seneng pengalaman nelpon FaceTime anyar iki lan aplikasi pihak katelu liyane muga-muga mbaka sethithik bakal gabung. Kita bakal ngenteni ndeleng kamera anyar sing bakal nggawe kita kaget banget. Kangge, isih kudu ngetung dina nganti tekan wektu adol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.