Gambar pertama saka film Killers of the Flower Moon saka Martin Scorsese

Pembunuh Wulan Kembang

Proyek sabanjure Martin Scorsese, Pembunuh Wulan Kembang, bakal premiere eksklusif ing Apple TV +, sawise perusahaan sing berbasis ing Cupertino nggawe kesepakatan karo perusahaan produksi Scorsese lan Leonardo DiCaprio. Sawise pemeran rampung lan peran diangkat maneh, syuting wis diwiwiti lan kita wis duwe gambar pertama.

Sawise luwih saka setahun persiyapan, kabar pertama babagan film iki yaiku wiwit Maret 2020, pungkasane uga gambar pertama film Scorsese anyar iki, gambar sing nuduhake Leonardo DiCaprio minangka Ernest Burkhart lan Lily Gladstone minangka garwane, Mollie.

Gambar iki wis dituduhake dening DiCaprio liwat akun Twitter (Liwat News Osage). Lily gladstone gabung karo pemeran film Februari kepungkur, bebarengan karo Jesse plemons minangka agen FBI sing bakal nindakake investigasi paten pinaten wong Osage sing sugih.

Film iki, saliyane sutradara, Scorsese uga dadi produser eksekutif adhedhasar buku eponim dening pangarang David Grann. Saliyane Leonardo DiCaprio, bintang Hollywood liyane sing hebat sing ditampilake ing film anyar iki yaiku Robert DeNiro.

Pembunuh Wulan Kembang disetel ing taun 1920, lan Bureau of Investigation Federal (FBI) sing nembe digawe yaiku nyelidiki pembunuhan wong-wong India Osage sing sugih wong-wong sing wis diwenehi hak nyewa minyak sing ditemokake ing sangisore tanahe.

Sampeyan isih durung ngerti apa sing bisa dadi tanggal rilis film anyar ikiNanging, kemungkinan besar bakal entuk bioskop lan Apple TV + sadurunge pungkasan taun kanggo saingan ing Oscar Akademi Hollywood taun ngarep, sing bakal dadi edhisi kaping 94.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.