Gambar pisanan layar tutul OLED ing MacBook Pro sabanjure

panel macbook-pro-tutul

Aku wis ngomong minggu kepungkur. Nalika tanggal diluncurake kanggo MacBook Pros anyar, bocor sing ana gandhengane karo Macbooks anyar wis diwiwiti. Media MacRumors duwe akses menyang gambar pertama sing bakal katon kaya layar tutul MacBook Pro anyar. Ing gambar kasebut, kita bisa ndeleng kepriye deret tombol fungsi ilang kanggo menehi band ireng, uga kita bisa ndeleng ing gambar saring liyane bakal nggabungake sensor bekas driji sing bakal ngidini kita verifikasi identitas nalika tuku liwat Apple Pay, tanpa kudu nggunakake iPhone.

new-keyboard-macbook-pro-layar-oled

Kanthi gambar kasebut, ora ana sangsi maneh babagan apa sing bakal kita tingali ing intine sabanjure. Nanging yen ana wong sing ragu-ragu, pangembang wis bisa entuk gambar keyboard virtual sing ana ing macOS Sierra 10.12.1, keyboard sing bisa dideleng ing gambar ora nuduhake larik kaping enem sing wis dibiasakake Apple ing keyboard, nanging mung tombol nomer sing ditampilake menyang spasi, lan tombol fungsi ora katon.

panel macbook-pro-tutul-2

Kayane nuduhake yen fungsi sing ditampilake ing layar OLED ora bakal dikonfigurasi liwat System Preferensi> Menu keyboard, nanging konfigurasi kasebut bakal rampung liwat menu liyane yen aplikasi dibukak. Sing bisa dideleng ing gambar kasebut ing ndhuwur MacBook Pro yaiku kekandelan sing bakal diduweni piranti iki, kekandelan sing kudu padha utawa paling ora padha karo model 12 inci sing ditampilake Apple taun kepungkur lan kayane desain sing bakal ditindakake MacBook Pro wiwit saiki lan nganti sabanjure nganyari maneh


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.