Game Hand of Fate 2 kasedhiya gratis kanggo wektu winates

Tangan nasib 2

Minggu iki, para pria ing Epic Games nyedhiyakake game kasebut kanthi gratis Tangan nasib 2, game sing, kajaba kompatibel karo Windows, uga kompatibel karo macOS, dadi yen sampeyan wis nikmati versi pisanan lan seneng, sampeyan bisa terus nindakake tanpa mbuwang euro.

Hand of Fate 2 duwe rega biasa ing toko Epik 23,99 euro, nanging kita bisa ndownload kanthi gratis nganti Kamis, 29 April jam 5 sore (wektu Spanyol). Hand of Fate 2 minangka game board sing kebak misi sing bisa diputer bola-bali, ing endi kita kudu mbukak kunci kertu kanggo nggawe petualangan lan ngalahake mungsuh ing pertempuran wektu nyata.

Syarat Nasib 2

Kanggo ngrasakake judhul iki ing Mac, kudu diatur dening OS X 10.9 utawa luwih dhuwur kanthi prosesor 5 GHz Intel Core i2.4, diiringi RAM 4 GB lan panyimpenan 4 GB. Swara kasebut mung kasedhiya ing basa Inggris, dudu teks sing diterjemahake menyang basa Spanyol.

Seneng tawaran kasebut

Hand of Fate 2 kasedhiya kanggo Download gratis nganti 29 April jam 5 awan (wayah Spanyol). Supaya bisa njupuk kauntungan saka tawaran iki, sampeyan mung kudu nggawe akun Epic (yen sampeyan wis muter utawa muter akun sing padha bisa digunakake), bukak Link iki utawa bukak aplikasi lan goleki game ing kategori Toko.

Sampeyan ora perlu ndownload game nalika semana, wiwit sepisan digandhengake karo akun kita, sampeyan bisa seneng nalika duwe wektu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.