Ganti arah gulung standar ing OS X

Ganti-pituduh-gulung-osx-0

Apple ngenalake scrolling 'alami' ing OS X kanggo sebagian nirokake pengalaman munggah lan mudhun kaca kaya iPhone utawa iPad, nanging uga kalebu setelan kanggo mbalikke preferensi sistem iki yen sampeyan pengin nggunakake gulung klasik.

Nalika fitur iki ditawakake kanggo pangguna sing pengin dikonfigurasi kanthi cara iki, bisa uga ora bisa digunakake ing kabeh kahanan, luwih-luwih nalika nggunakake mouse minangka piranti input, tinimbang Trackpad multi-tutul Apple.

Ganti-pituduh-gulung-osx-1
Ing preferensi sistem, biasane bisa ngganti fitur iki tanpa ana masalah, nanging kadhang kala gumantung karo piranti sing kasambung utawa kompatibilitas sing padha, bisa uga nutup pilihan iki ora bakal ngirit pangowahan, malah kadang karakteristik sing dituduhake ing gambar ing ndhuwur ora katon.
Yen ora bisa nemokake kothak centhang kanggo mbalikke tumindak gulung, mula bisa uga ana konflik antarane mouse lan piranti lunak driver sing digunakake ing OS X. Yen driver tertutup wis diinstal saka situs web pabrikan, sing paling apik yaiku mriksa dianyari menyang versi paling anyar kanggo ngindhari jinis masalah kasebut, yen isih ora ditampilake utawa menehi masalah, kita bisa nyoba instal driver pihak katelu lan priksa manawa pilihan ditampilake maneh kanthi standar sistem operasi, yen wangsulane negatif, kita bisa uga kudu meksa sistem kasebut ditampilake.

Kanggo iki, kita kudu nggunakake Terminal terminal saka Aplikasi> Utilitas. Sawise mbukak, kita bakal masang perintah ing ngisor iki:

standar nulis -g com.apple.swipescrolldirection -bool FALSE

Yen ngganti nilai «PALSU» dadi «BENER» kanthi cara liya, kita bisa mriksa manawa ngganti prilaku gulung nalika kita pengin ngowahi pangowahan. Yen rampung karo 'FALSE' lan pencet enter, mula bakal ngasilake nilai '0', mula bakal duwe gulung utawa gulung klasik, yen kita sijine 'TRUE' lan ngasilake '1', mula bakal ana gulung alami utawa gulung alami.

Informasi luwih lengkap - Gunakake alat "Show Magnifier" ing Preview


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.