Gaya Priime teka kanggo pangguna OS X

gaya priime

Wektu iki kita ora ngobrol babagan aplikasi gratis kanggo wektu winates, kita ngomong babagan aplikasi sing kasedhiya ing toko aplikasi Mac kanthi rega meh 25 euro, khusus 24,99€. Aplikasi Priime Styles anyar yaiku adhine aplikasi Priime iOS, sing wis ana ing Apple Store wiwit Maret taun kepungkur.

Gaya Priime nawakake macem-macem opsi sunting foto ing Mac lan sanajan sejatine akeh aplikasi panyuntingan sing padha, pilihan iki kasedhiya kanthi macem-macem opsi retouching, nanging sing paling apik utawa paling misuwur ing kene yaiku bisa milih lapisan kanggo kita sing paling cocog karo foto kita.

mac-kawitan

Ya, aplikasi iki diatur warna, fokus, cahya lan rincian liyane kanthi otomatis milih filter sing paling apik utawa sing paling cocog kanggo gambar kita. Temenan pangguna bisa mbuwang filter iki kapan wae lan milih filter sing dikarepake nganggo luwih saka 100 gaya sing ditawakake. Iki uga kompatibel karo kabeh format gambar iki:

TIFF
JPG
PNG
ARW - Sony
CRW - Canon
CR2 - Canon
NEF - Nikon RAW
ORF - Olympus RAW
RAF - Fuji RAW
MRW - RAW Minolta
DCR - RAW Kodak
DNG - Adobe / Leica RAW
MOS, KDC, FPX / FPIX, EXR, PSD, QTI / QTIF, HDR, SGI, SRF, TARGA / TGA, CUR, XBM, PTNG, PNT, MAC lan liya-liyane

Yen sampeyan seneng banget karo retouching foto, aplikasi anyar menyang toko Mac bisa uga migunani. Temenan nawakake pilihan sunting liyane amarga kasunyatane kompatibel karo Foto saka OS X lan ekstensi. Iki minangka aplikasi sing gabung karo sing wis ana kanggo nyunting foto lan bisa uga menarik kanggo sawetara pangguna OS X, nanging sejatine regane wiwitane kayane larang.

Gaya Priime (Tautan AppStore)
Gaya Priime€ 34,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)