Google Chrome bakal bisa nampa kabar push kanthi asli ing OS X

Google Chrome-mateni-tutul-gerakan-0

Google ngembangake kemungkinan ndhukung notifikasi push kanthi asli ing browser Chrome ing OS X, kanthi cara iki browser bakal nggunakake manajemen asli sistem tinimbang sistem notifikasi dhewe, kaya sing wis dikonfirmasi karo pangembang proyek.

Versi pratinjau fitur iki bisa diaktifake kanthi ngetik baris ing ngisor iki garis pandhu arah «babagan: panji» kaya sing kasebut ing utas ing forum dhukungan Chrome. Sanajan bisa uga diaktifake ing versi stabil Chrome, versi sing diarani Canary (Chrome Beta) kalebu implementasi fungsi sing luwih saiki.

Chrome-64bit-kenari-beta-0

Ora ana pratondo nalika kabar asli iki bakal kasedhiya. Nyatane, Google ngelingake manawa ngaktifake fitur eksperimen bisa nyebabake kegagalan utawa masalah keamanan.

Sistem notifikasi Google saiki ngidini situs web ngirim tandha, sanajan ana wong sing mandheg ngunjungi kaca web, yen dheweke duwe ijin pangguna. Dhukungan kanggo notifikasi push kanthi asli bakal nggawe pesen kasebut luwih gampang dilebokake ing pusat notifikasi OS X lan kanthi cara iki bakal otomatis ngurmati setelan sistem global, kalebu Aja ngganggu mode.

Sajrone wulan iki Google Chrome mandheg didhukung ing versi sadurunge OS XKanthi tembung liyane, Snow Leopard, Lion lan Mountain Lion ora ana pilihan sing bisa mbukak browser kanthi lengkap, yaiku, sanajan sistem kasebut bisa terus mbukak browser, nanging ora bakal bisa ngakses pembaruan mbesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)