Google Chrome kakehan CPU ing Mac

Chrome-load-cpu-0

Sanajan Google Chrome duwe reputasi apik ing antarane para pangguna lan kompatibilitas sing hebat atusan ekstensi lan kinerja sing luar biasa, uga duwe sawetara kaluputan sing ora dingerteni ing versi sing maju kaya sing paling anyar.

Masalahe ora liya yaiku a konsumsi sumber daya CPU sing akeh banget dening browser sing bisa dideleng dipicu kanthi istirahat nganti pucuk nganti 50%, ana liyane sing aneh.

Miturut laporan pangguna, kita bisa maca:

En el último par de semanas, el ventilador de mi MacBook Pro se ha vuelto loco: Se activa de repente y ruge como un jet despegando. Abrí el Monitor de actividad para ver lo que estaba pasando con mi CPU y pude comprobar como los procesos auxiliares en Google Chrome consumen hasta el 50 por ciento o más de mis recursos de CPU. ¿Hay algo que yo pueda hacer al respecto?

Tenan ora ana solusi langsung masalah iki tinimbang ngenteni supaya bisa dirampungake ing versi browser sing beda-beda, nanging saiki yen sampeyan isih pengin nggunakake, sampeyan bisa nindakake sawetara tumindak sing bakal mbantu sampeyan mbebasake beban CPU.

Iremos al menú de Chrome> Preferencias> Extensiones y desactivaremos las extensiones de las que no tenemos una necesidad imperiosa de uso. En esta misma ventana haremos clic en Configuración y en Mostrar opciones avanzadas, luego entraremos en configuración del área de Privacidad y en el área de extensiones  que aparece, activaremos la opción Hacer clic para reproducir.

Sawise rampung, kita bakal bali menyang monitor kegiatan lan verifikasi manawa konsumsi sumber daya wis suda. Oalah, kaya sing wis dakkandhani, iki liwat solusi sementara lan ana sing ngganggu nganti tim Chrome nganyari program kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.