Google maneh ngungkuli Apple lan dadi perusahaan sing paling terkenal

tim-masak-apel

Pirang-pirang dina kepungkur, majalah Forbes maneh menehi katalog Apple minangka perusahaan sing paling terkenal ing saindenging jagad, sing sawetara dina wis ganti lan dadi maneh Abjad / Google wis ngatasi perusahaan Cupertino sing kayane lagi ngalami jaman kangelan sawise tuwuh luwih saka sepuluh taun. 

Iki wis ditekenake nalika dingerteni manawa sawetara investor paling gedhe ing Apple mutusake kanggo nyelehake kabeh saham perusahaan kanthi tegese. Kayane sawise asil finansial paling anyar sing ditampilake Tim Cook, ana akeh investor sing duwe kepala. 

Forbes sawetara dina kepungkur nyelehake Apple dadi perusahaan sing paling terkenal ing taun 2016, udakara 155.000 yuta dolar, meh tikel sing bisa ditemokake ing Google. Nanging, kayane pasar saham ora mikir kanthi cara sing padhaIng kasus iki, Google minangka perusahaan paling terkenal sing saiki kasedhiya. Napa pasar saiki ngomong babagan Google dadi luwih penting tinimbang Apple saiki?

Sabenere saka asil finansial paling anyar sing disedhiyakake dening kalorone perusahaan, bisa disimpulake manawa Apple wis ngasilake asil paling ala sajrone sepuluh taun, amarga ambruk umume penjualan, sawijining perkara sing kuwatir banget karo pihak ndhuwur Cupertino. Penjualan kasebut mudhun Iki ngasilake penurunan saham sing ana ing sangisore $ 90, nyebabake kira-kira modal nyata udakara $ 494.000 yuta.

Ing kasus Google, owah-owahan lan amarga rega saham, saiki bisa duwe modal nyata udakara udakara 498.000 yuta dolar. Mesthi, manawa Google saiki regane udakara patang yuta dolar luwih saka Apple, sing ing jagad tokoh-tokoh kasebut dudu jumlah akeh, nanging kanggo sapa wae kita, bisa dadi transisi saka urip normal menyang kemewahan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.