Greyhound lan Wolfwalkers nominasi Oscar

Wolkmaker

Nindakake nominasi Greyhound lan Wolfwalkers ing Akademi Film Inggris, luwih dikenal kanthi jeneng BAFTAs, Apple kanthi layanan TV Apple + lan maneh film loro iki wis nominasi penghargaan paling dhuwur sing diwenehake ing bioskop, Oscar.

Nominasi kasebut ora ateges bakal njupuk patung-patung sing larang regane, nanging minangka langkah sing apik kanggo layanan Apple sing ndeleng kepiye nominasi ing macem-macem acara terus teka lan wektu iki paling bergengsi tanpa diragukan.

Film sing dibintangi Tom Hanks, "Greyhound" nominasi kategori "Best Sound" lan film animasi Cartoon Saloon "Wolfwalkers" duwe nominasi kategori "Film Feature Animasi Terbaik". Kaloro film kasebut duwe saingan sing angel kanggo entuk penghargaan iki nanging nominasi wis dadi penghargaan.

Lan iku sadurunge kita nominasi pisanan sing menang Oscar kanggo konten eksklusif ing Apple TV + lan sanajan ora kalebu ing kategori utama, iki minangka langkah sing apik kanggo layanan kasebut. Mesthi wae kanthi wektu suwe layanan video Apple nambah luwih akeh konten babagan film, seri lan film dokumenter, mula bisa uga entuk sawetara hadiah sing luwih penting ing jinis acara sing khusus kanggo bioskop.

Gala Oscars anyar iki minangka edhisi kaping 93 lan Bakal ditindakake dina Minggu, 25 April kita bakal weruh apa pungkasane entuk penghargaan terkenal ing kategori kasebut kanthi rong film kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.