Cara nggunakake lan nyiyapake Apple Pay ing MacBook Pro anyar

tutul-id

Tekane komputer Apple anyar menyang pangguna mbanjiri jaringan lan kasunyatane manawa kita kepengin weruh cara kerjane lan apa kemungkinan komputer anyar iki ditawakake. Kaya sing wis sampeyan ngerteni, Apple nambahake Apple Pay ing sistem operasi Mac, macOS Sierra, lan saiki karo kedadeyan MacBook Pro anyar karo Touch Bar lan Touch ID, mula dadi apik banget. Dina iki kita butuh layanan Apple Pay kanggo terus nyebar menyang pirang-pirang negara, nanging sanajan ora kedadeyan, kita bakal weruh cara nggunakake lan ngatur Apple Pay ing MacBook Pro anyar pungkasan taun 2016.

Jelasake yen sensor ID tutul ora perlu ing Mac supaya bisa nggunakake Apple Pay, mesthine yen nggunakake, bisa digunakake saka iPhone utawa Apple Watch dhewe, mula nalika ngetik kaca tartamtu kita kudu mbayar sing bakal katon pilihan saka Apple Pay ing web saengga nalika ngeklik, kita bakal dijaluk keasliane dhewe. Ing kasus MacBook Pro anyar, kita bisa langsung nindakake saka sensor dhewe.

Wis jelas, apa sing bakal ditindakake yaiku tindakake langkah-langkah kanggo nggunakake Apple Pay ing MacBook Pro anyar karo Touch iD. Dadi sing pertama yaiku klik Safari> Preferensi > Privasi lan aktifake pilihan kanggo ngidini situs web mriksa manawa Apple Pay wis siyap.

apple-pay-macbook-pro

Saiki langkah sabanjure ing Pro MacBook anyar yaiku mbukak Preferensi sistem lan bukak Dompet & Apple Pay (ing jejere App Store) kanggo nambah kertu bank.

apple-pay-macbook

Ing prekara iki, sing kudu kita lakoni yaiku klik simbol + sing katon yen Wallet & Apple Pay mbukak lan nambah data sing dibutuhake, yen wis sah dening bank, kita bakal nampa kabar sing negesake registrasi ing Apple Pay lan kita bisa miwiti nggunakake saka Mac anggere situs web kasebut diadaptasi karo Apple Pay (dudu babagan mindhah Mac nganti ora ana data). Yen kita pengin mbusak kertu apa wae Kita kudu nindakake saka papan sing padha ing preferensi sistem lan banjur ana. Muga-muga Apple Pay enggal kasedhiya ing Spanyol lan bisa nyoba cara pambayaran sing aman, cepet lan efisien karo kabeh peralatan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.