"Hello new iMac" minangka woro-woro resmi Apple

IMac Anyar 2021

Kaya wara-wara resmi AirTags, Apple wingi nerbitake pengumuman lan pengenalan iMac anyar. IMac anyar nduwe macem-macem positip, nanging uga duwe sawetara negatif kurang ing pendapat andhap asor kita. Iki minangka debat sing mesthi bakal kita lakoni ing sawetara minggu kepungkur, nanging saiki kita bakal seneng pengumuman sing diluncurake dening Apple generasi anyar iMac, generasi sing kita ngarep-arep bakal duwe versi 30 inci.

Iki minangka video pambuka kanggo iMac 24-inch anyar, ing 2021 iMac:

Y iki minangka video liyane utawa luwih becik ngumumake tim anyar ing endi Apple nuduhake iMac saka sudhut liyane, iklan sing bisa dideleng ing "urip nyata".

Kita pengin banget ndeleng "face to face" iMac anyar iki, lan kaya sing diandharake, kajaba prekara-prekara sing positif, kita kudu nyoroti bingkai putih cilik ing sisih ngarep sing ora bisa nggawe aku yakin tenan. Ana kasus apa wae ana manfaate luwih akeh tinimbang cacat sing ditemokake ing iMac anyar iki, paling ora ing versi 1.669 euro.

Rekomendasi sadurunge tuku apa wae kudu ditinjau kanthi fisik produk ing kasus iki, iMac bisa mbukak liwat mripat, mula akeh pangguna sing bakal nggunakake kanthi praktis tanpa kedhep. Ing pikiranku, aku isih mikir yen bakal seneng banget yen ndeleng versi 30 inci bebarengan karo 24-inci iki supaya bisa milih saiki sing kudu dipilih. Apple bisa ngluncurake iMac anyar sadurunge pungkasan taun iki mula wis bisa ngemot pemroses anyar, nanging iki isih kudu dingerteni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.