Publicidad

Saiki Aku saka mac, duweke Jaringan Blog News Blog, saya tambah akeh ing kunjungan, kabeh saka wong-wong sing seneng informasi babagan cara entuk ujian kompetitif ing Spanyol. Iki minangka jinis pamirsa sing pengin digayuh liwat pariwara.

Sampeyan bisa ngubungi kita liwat formulir ing ngisor iki.

    Aku nampa Kawicaksanan ngolah data.

    Nalika ngirim formulir, data kayata email lan jeneng sampeyan dijaluk, sing disimpen ing cookie supaya sampeyan ora prelu ngrampungake maneh ing pangiriman mbesuk. Kanthi ngirim formulir sampeyan kudu nampa kabijakan privasi kita.

    1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan data: Nanggepi panjaluk sing ditampa ing formulir
    3. Legitimasi: Persetujuan nyata sampeyan
    4. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
    5. Hak: Akses, koreksi, pambusakan, watesan, portabilitas lan lali data sampeyan