Hyper ngluncurake rong hub anyar kanggo iMac 24-inch

Hyper Hub ijo

Hubs wis suwe dadi salah sawijining aksesoris penting kanggo akeh pangguna Apple lan liyane kanggo pangguna Mac. Ing kasus iki, iki kalebu sepasang hub kanthi desain sing menarik banget padha cocog karo warna ing sisih ngarep iMac anyar karo prosesor M1.

Dadi konser anyar iki sambungake menyang USB C ing sisih mburi peralatan anyar lan nawakake kemungkinan plabuhan ing ngarep peralatan. Paling apik, yaiku nalika kita nambahake desain unik lan eksklusif kanggo iMac anyar kanthi warna sing cocog.

Hub Dhuwur mburi

Ing kasus iki, ana rong versi hub Hyper, sing ana 6 sambungan lan siji kanthi 5. HyperDrive 6-in-1 diregani $ 80 lan HyperDrive 5-ing-1 nganti $ 50 saben unit preduli saka warna sing kita pilih. Sing paling apik yaiku cocog banget karo desain lan warna iMac kita.

6-ing-1 HyperDrive duwe:

  • 1 port HDMI 4K60Hz
  • 1 USB-C nganti 10Gbps
  • 2 x USB-A 10Gbps
  • 1 SD UHS-I
  • 1 Slot MicroSD UHS-I

5-ing-1 HyperDrive nambahake port koneksi iki:

  • 2 x USB-C 5Gbps
  • 2 x USB-A 5Gbps
  • USB-A 5Gbps 7.5W

Ing pirang-pirang kesempatan, kita wis ngomong babagan kemungkinan nggabungake port ing sisih dhukungan ngarep iMac utawa sing padha, kanthi cara iki kita bisa ngindhari kebutuhan supaya pelabuhan ing ngarep, nanging kanthi logis desaine bakal "disentuh "lan Apple ora ngidini. Penake yen pelabuhan ing ngarep duwe masalah ing bentuk "biaya ekstra" karo hub kaya kasebut utawa padha, saiki ora ana pilihan liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)