IBM menehi Apple Watch kanggo para karyawan

apel-nonton-fitness

Ing wulan Juli taun kepungkur, Apple lan IBM Dheweke ngumumake asosiasi anyar kanggo nggampangake komunikasi ing antarane, lan nggampangake sawetara pitulung tanpa alangan. Minangka bagean saka kemitraan sing wis dicethakaké dening MacRumors, IBM rencana nawakake Apple Watchs ing gratis, utawa durung biaya suda Ngartekno kanggo karyawan. Iki minangka bagean saka inisiatif sing diarani 'Komitmen Kesehatan' perusahaan kanggo perawatan kesehatan para karyawan, ing ngendi jam tangan Apple bakal disebarake liwat kabijakan asuransi babagan kesehatan perusahaan, kanggo para karyawan.

ibm-apple-mac-0

Apa Apple Watch gratis utawa kanthi rega murah, aku seneng karo inisiatif IBM. Apike IBM biyen duwe program sing padha karo perusahaan Fitbit, ing endi karyawan IBM kanthi nggunakake sajrone latihan, dheweke bisa ngijolake poin sing entuk sumbangan amal utawa barang dagangan. Kesepakatan karo Apple iki bisa ditemokake kanthi akeh cara, kayata ing artikel iki Apple lan IBM mbukak 10 aplikasi bisnis anyar.

Hubungan kesehatan karo Apple Watch pancen jelas. Mesthine, kanthi aliansi ing antarane Apple lan IBM, para karyawan IBM nambah supaya bisa nambah fasilitas proyek kanggo dheweke, lan logis kanggo kesehatan, sing ing jangka panjang entuk manfaat IBM. Beda karo saingan gedhe sing biasane diduweni kabeh perusahaan teknologi, ing artikel iki sing dakcritakake sawetara minggu kepungkur, nuduhake ing ndhuwur kepiye Macs nggawe urip luwih gampang ing IBM, lan simpati antarane kaloro perusahaan kasebut dituduhake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.