iBooks lan PDF menyang iCloud. Rahasia saka iOS 9.3

Apple wis ngetrapake fungsi sing penting banget ing pembaruan anyar, nanging fungsi iki rahasia, ora ana sing diumumake utawa dikandhani, kenapa?

«Siji Bab Liyane» sing ilang

Wingi ing nganyari iOS 9.3, ing endi kita nemokake mode Night Shift, sandhi Cathetan lan setelan supaya bisa dikarepake, dandan batere lan kinerja, lsp. Nanging salah sawijining perkara sing dakkarepake durung dingerteni, uga ora ana sing dirembug ing betas, utawa paling ora ana sing ngerti, yaiku: iCloud kanggo iBook.

Apa sing diidini iCloud kanggo iBook? Ngidini kita nindakake perkara sing ora bisa ditindakake sadurunge, sanajan ana sing nganggep, lan yaiku nyimpen kabeh dokumen PDF, epub, iBooks lsp ing iCloud, langsung, minangka. Nyatane kita bisa nggawe dheweke mlebu Drive iCloud. Iki minangka prekara sing apik banget sing kudune ana sadurunge, lan ing sawetara kahanan aku pengin mulihake iPhone utawa iPad lan aku kelangan kabeh buku lan PDF sing disimpen, lan iki gangguan.

gambar

Sadurunge disimpen ing iCloud tuku, kaya aplikasi utawa musik, yaiku toko digital ngerti manawa sampeyan wis nuku lan menehi opsi kanggo ndownload maneh, nanging sampeyan ora bisa nyimpen file lan buku sing diunduh saka toko liyane utawa situs web liyane. PDF apa wae sing bakal ilang yen ora disimpen ing Mac.

Apple nggoleki cara kanggo ngapikake lan ningkatake layanane. Loro-lorone Apple Music sing bakal metu lan iCloud, sing nyedhiyakake panyimpenan gratis 5Gb lan mung € 1 liyane, menehi 50Gb, pilihan sing aku ora bakal ragu-ragu nyewa sanalika gratis isih cendhak, saiki aku bisa terus. Kanggo nambah layanan panyimpenan sing diluncurake Drive iCloud lan padha promosi panggunaan alat iki kanggo aplikasi pihak katelu, kayata Pixelmator

Antarane siji perkara karo liyane, lan saiki kanthi implementasine saka iBooks, dheweke bakal langsung ngisi 5Gb gratis, sanajan, kaya aku, dheweke ora duwe foto ing méga, mula dheweke bakal meksa kita nyewa rencana pambayaran, sanajan murah banget, nanging bisa digunakake karo akeh pangguna nggawe kesepakatan sing apik banget.

Pungkasi karo ujar yen aku ora ngerti sebabe dheweke ora menehi jeneng iCloud kanggo iBooks ing presentasi. Aku nganggep fungsi sing apik lan migunani supaya aku bisa nemokake lan nyoba.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

8 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   sil ngandika

    Hai, aku ngleksanakake pembaruan iki sing sampeyan komentar ing Ipad 2 lan saiki ora bisa ngakses file lan buku pdf sing wis dak simpen ing Ibooks, bisa uga aku ora ngerti babagan panggunaan awan utawa Ibooks, nanging aku pengin kanggo ngerti apa ana cara kanggo ngakses maneh file saka Ibooks, amarga aku ngerti manawa file kasebut ora ilang amarga isih tetep ing setelan ing panyimpenan.
    Matur nuwun kanthi rumiyin menawi sampeyan saged mangsuli pitakonku.

    1.    Adrian ngandika

      Hai Sil, aku kepengin ngerti yen dheweke nanggapi prekara sing padha karo aku. Aku ora bisa ngakses file ing ibooks.

  2.   kleribel ngandika

    Halo, kedadeyan sing padha karo aku, aku nganyari lan saiki ora bisa ngakses akeh file, aku pengin ngerti kepiye carane bisa ngakses maneh, aku ngerti aku ora kelangan amarga aku ndeleng ing panyimpenan ibook, nanging aku butuh lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, aku duwe luwih saka 200 buku ing pdf.

    Mangga yen ana wong sing bisa nulungi aku, kepiye cara aku ngaktifake maneh?

  3.   jane jordan ngandika

    Ana kedadeyan sing padha karo aku; buku sing wis ilang ana ing iCloud. Aku ora weruh ing iPad nanging ndeleng saka pc liwat Windows 10

  4.   Begoña ngandika

    Aku uga wis kelakon lan ora bisa mlebu file iBook

  5.   Alejandra Franco ngandika

    Aku ora mung kelangan buku nanging uga dokumen penting lan ora ngerti apa sing bakal ditindakake kanggo mbalekake maneh, kuatir yen ana wong sing nulungi aku

  6.   Joaquin ngandika

    Akeh file PDF uga wis ilang kanggo aku. Aku ora ngerti operasi iki. File sing ilang ora ana ing iCloud.

    Aku wis konsultasi kaca lan ngerteni manawa masalah iki dudu anyar. Nanging, aku durung bisa nemokake informasi babagan solusine, sanajan ana.

    Muga-muga sampeyan menehi wangsulan

  7.   Fernando ngandika

    Aku duwe masalah sing padha lan kudu mbalekake file saiki saka iBooks.
    Apa ana sing njaluk solusi ???