iFixit mbukak bagian jero AirTags

iFixit mbukak ing AirTags

Staff iFixit mutusake saiki kudu ndeleng ing njero AirTags anyar sing wis ana ing tangan pangguna sawise dikirim menyang sawetara pelanggan. Saiki kita kudu ngenteni paling ora sewulan supaya bisa nikmati. Kayane wis dadi piranti sing pisanan, wis nggawe percoyo wong lan rega sing disesuaikan durung mateni para pembeli. Makane spesialis iFixit dheweke pengin supaya kita ndeleng apa sing wis dituku.

iFixit mbandhingake AirTags karo model liyane ing pasar

Sadurunge bisa ndeleng bagian jero piranti Apple anyar sing pigunane bisa nemokake obyek sing ilang, luwih becik mbandhingake sing wis ana ing pasar. Kanggo nindakake iki, iFixit Dheweke wis mbandhingake Apple karo Tile lan karo model Samsung. Lan kita nemokake kamiripan, nanging uga sawetara prabédan sing ana gandhengane, bisa mbedakake antara siji lan liyane.

iFixit mbandhingake Airtags Apple karo Tile Mate lan Samsung galaxy SmartTag. Ukurane, jelas AirTags duwe ukuran paling cilik. Iki tegese ruangan internal sing digunakake kanggo omah batere dhewe luwih cilik, mula dheweke bisa nyimpen kanthi panggunaan sing luwih apik. Salah sawijining prabédan sing penting yaiku ora ana bolongan ing Airtags kanggo dipasang ing tombol kunci internal. Iki tegese pungkasanipun tuku aksesoris saka Apple utawa saka pihak katelu, kayata, tambahake menyang tombol, sing dakkarepake minangka alat sing paling migunani.

Radiografi saka telung piranti kasebut nuduhake Apple ora mbuang-buang ruangan internal kanggo tracker obyek sampeyan. Saliyane, Tile Mate lan Galaxy SmartTag kayane ora nguntungake kabeh ruang sing kasedhiya lan "wis nyisihake ruang ing ruang internal." Ing ndhuwur iki, loro-lorone iki, lan sanajan ukurane luwih gedhe, kalebu teknologi ultra-broadband kayata AirTags. Perlu dielingake manawa Samsung bubar nerbitake varian ultra-wideband saka Galaxy SmartTag; Nanging, iFixit ora bisa njupuk conto kanggo mbandhingake.

Tile Mate, Galaxy SmartTag lan AirTags nduweni baterai jinis koin sing bisa diganti. AirTags lan galaxy SmartTag nggunakake batere .2032Wh CR66, nalika tile mate nggunakake batere CR1632 .39Wh sing luwih cilik. Ing kabeh telu, cara ngganti batere padha lan ora angel banget mbukak piranti kanggo ngganti kasebut.

Katelu piranti mbukak kanthi nggunakake driji, Ora dibutuhake alat liyane! Yen jarene, AirTag paling angel, luwih-luwih yen driji berminyak utawa teles. Bayangake mbukak jar acar kanthi rong jempol lunyu, lan sampeyan wis biasa. Model liyane duwe elemen khusus kanggo misahake potongan nganggo kuku. Soko sing luwih gampang lan praktis.

Bab sing paling apik babagan AirTags yaiku cara ngatur pamicara

speaker ing AirTags

AirTags duwe speaker internal sing bisa ngetokake swara liwat iPhone sing dipasang liwat aplikasi Find My. Apple kudu mikir cara anyar kanggo nyelehake speaker menyang pelacak amarga sepele kasebut. Perusahaan mutusake nggunakake kabeh piranti minangka driver kanggo speaker, kanthi sisih ngisor tutup minangka magnet speaker.

Apa sampeyan ngerteni "tombol" ing sisih ngisor tutup? Iki dudu tombol sing bisa diklik, kaya matte lan SmartTag, nanging magnet sing kita tingali sadurunge ing sinar-X. Aku ngerti ditemokake ing njero papan logika sing bentuk donat, bersarang ing koil tembaga kanggo mbentuk speker. Yaiku, badan AirTag intine minangka driver speaker. Energi dikirim menyang koil, banjur nggawa menyang magnet, nyebabake tutup plastik sing nglindhungi batere bisa muni nalika obyek ilang.

iFixit negesake manawa sSampeyan bisa ngebor bolongan liwat piranti kanggo ngganti kekurangan bolongan tombol utama. Mengkono bakal temtunipun ngilangi garansi AirTags, lan yen bisa, iku risikone. Minangka iFixit negesake, "pengeboran ing papan sing salah bisa nyebabake kerusakan serius."

Iki minangka pandhuan sing pertama. Kita ngarep-arep sing nomer loro sing ujar bakal ngemot informasi rinci babagan papan sirkuit AirTags lan rahasia liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.