IKEA Planner kanggo Mac

IKEA Planner kanggo Mac

Mesthi sampeyan ngerti IKEA. Toko nggawe lan adol furnitur misuwur wis misuwur ing saindenging jagad. Lan dudu amarga kalebu sekolah utawa kursus kanggo kita sinau ngrampungake prabot dhewe, nanging uga solusi ekonomi lan nawakake katalog gedhe sing ngidini kita nyedhiyakake kabeh omah tanpa kudu ngunjungi sawetara omah toko kanggo iku. Lan sing paling apik, dheweke uga nawakake piranti lunak supaya kita bisa ngrancang bagean omah tanpa kudu metu saka ruangan, kaya biasane planner Perancang Omah IKEA.

Kaya sing sampeyan ngerteni ing video ing ngisor iki, kanthi Planner IKEA Planner Ngarep bisa desain carane kita arep dadi pawon. Iki ngelingake aku (sithik) nalika ndeleng sedulurku lagi kerja ing Autocad ing universitas, ing kana dheweke kudu ngrancang omah nganggo lawang, batere, prabotan lan kabeh prelu. Sing apik babagan jinis aplikasi yaiku alat sing lengkap, nanging sing ora apik yaiku panggunaane bisa uga gampang banget kanggo pangguna. Yen ngono, gratis lan bisa diinstal ing Safari, dadi apa sing bakal ilang? Sedhela, ya. Kita nuduhake sampeyan carane nginstal IKEA Home Planner ing Safari ing Mac.

Syarat sistem minimal ing OS X

Kaya sing sampeyan tingali ing ngisor iki, bakal jarang sampeyan ora kompatibel karo Mac karo planner IKEA iki. Yen kita nganggep OS X Lion 10.7.2 dirilis luwih saka 5 taun kepungkur, kita bakal yakin bakal bisa sukses Mac apa wae wiwit 2010 terus, nanging iMac saya wiwit taun 2009 lan ngungkuli syarat minimal, kaya ing ngisor iki:

  • 1 gigahertz (GHz) utawa luwih dhuwur (mung kanggo prosesor Intel).
  • Kertu grafis: 128 MB.
  • Resolusi layar: 1024 x 768.
  • Sambungan internet broadband.
  • Mac OS X, Lion 10.7.2 utawa luwih dhuwur.

Browser sing didhukung

  • safari
  • Chrome
  • Firefox

Cara nginstal IKEA Home Planner ing Safari

Minangka plug-in, nginstal gampang banget. Tindakake kaya ing ngisor iki:

Nginstal perencana IKEA

  1. Kita ngakses situs web sampeyan http://kitchenplanner.ikea.com/ES/UI/Pages/VPUI.htm
  2. We mriksa kothak.
  3. Kita klik INSTAL DEVICE. Kita bakal ndownload plug-in ing folder Downloads.
  4. Klik kaping pindho ing file sing diunduh. Iki bakal mbukak gambar disk lan kita bakal ndeleng langkah sabanjure sing kudu dituduhake nganggo panah.

Ikea Planner ing Mac

  1. Kita nyeret plug-in menyang folder ing sisih tengen.
  2. Kita sijine sandhi banjur pencet tombol Enter.
  3. Pungkasan, yen Safari mbukak, kita bakal nutup, mbukak maneh, lan ngakses kaca web saka langkah 1 maneh.

Kanggo ngakses rencana, sing pertama sing kudu ditindakake yaiku gawe akun IKEA, anggere kita ora duwe alasan liyane. Yen ora kaya ngono, prelu ngisi sawetara lapangan kanggo entuk jeneng pangguna lan sandhi. Sawise didaftar, kita bisa ngetik kanthi normal.

Aku dudu spesialis ing jinis aplikasi iki, dadi yen sampeyan pengin ngerti cara kerjane, paling apik yen sampeyan nonton video ing YouTube kaya sing wis dakwenehake sadurunge. Lan, nalika sampeyan ora butuh plug-in maneh, sampeyan bisa mbusak nindakake langkah-langkah sing aku rinci ing titik sabanjure.

Cara nyopot plug-in planner IKEA

Mbusak instal Ikea Planner ing Mac

Mbusak instal iku ora gampang, nanging ora angel banget. Kita bakal nindakake kaya ing ngisor iki:

  1. Kita mbukak Finder.
  2. Ing garis ndhuwur, kita klik "go".
  3. Kita pencet tombol ALT lan kita bakal bisa ndeleng polder anyar: Library. Kita milih.
  4. Saiki kita nggoleki lan ngetik folder kasebut Plug-in Internet.

Copot Planner Ngarep Ikea ing Mac

  1. Kita goleki file kasebut plugin lan kita mbusak.
  2. Kita sijine sandhi banjur pencet tombol Enter.
  3. Kita urip maneh Safari.
  • Opsional: sanajan ora prelu, pambusakan file apa wae ing sistem operasi Mac durung rampung 100% nganti kita mbuwang sampah, mula yen ora ana sing penting, kita kosongake.

Yen sampeyan ora duwe Mac, sampeyan kudu ngerti yen Perancang Ngarep IKEA kompatibel karo Internet Explorer 9 saka Windows Vista menyang browser versi lawas Microsoft paling anyar. Ora kompatibel karo Microsoft Edge utawa Internet Explorer ing Windows XP. Yen sampeyan pangguna Linux, lan iki pakulinan sing ala, sampeyan ora bakal bisa nggunakake panjadwal iki kajaba sampeyan mbukak ing mesin virtual salah sawijining sistem operasi sing didhukung.

Dadi saiki sampeyan ngerti. Yen sampeyan pengin mbenakake pawon utawa mung pengin ngrancang pawon sing bakal ditemokake ing omah anyar, sampeyan kudu mriksa rencana IKEA. Sampeyan luwih becik nyoba ing endi ayo aja nggawe kekacoan Kita kudu nindakake lan Getun mengko, utawa mung ing wektu iki kita nggawe kekacoan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.