Mangkene carane MacBook Air M1 bisa meh secepat MacBook Pro M1

MacBook Air

Kanthi presentation saka anyar MacBook Pro M1 lan tes sabanjure sing wis ditindakake, kita bisa ujar manawa kita ngadhepi teknologi lan responsif sing bener. Kanthi prosesor abysmal, kapasitas kerjane saya tambah akeh. Adhiné, MacBook Air, ora katon ala, nanging isih adoh. Nanging karo DIY prasaja iki jarak bisa banget suda.

Senajan sawetara model MacBook Air M1 kalebu chipset pas padha 1-inch MacBook Pro M13, nanging padha ora kurban tingkat padha kinerja. Kenging punapa? Amarga MacBook Pro duwe penggemar cooling lan MacBook Air ora. Kuncine, yaiku kemampuan kanggo ngilangi panas sing ditimbulake kanthi nggarap komputer iki. Mulane, kanthi mod termal sing cepet lan gampang, sampeyan bisa njaluk MacBook Air nambah kacepetan sing cukup signifikan ora meh cepet kaya MacBook Pro. Aku wis pitutur marang kowe soko: bantalan termal.

Minangka sampeyan bisa ndeleng ing video youtuber Dhuwur ing Tech, bantalan pemanas Dheweke lungguh ing heatsink sing ana ing ndhuwur chipset M1 ing MacBook Air. Iki nutup celah ing antarane heatsink lan tutup ngisor mesin. Kanthi cara kasebut, tutup ngisor MacBook Air sejatine dadi sink panas sing apik. Iku ndudohke panas metu saka mesin, tinimbang ngidini kanggo sirkulasi ing, meksa chip kanggo thermally akselerasi lan alon mudhun.

Ing tes Cinebench sing ditindakake dening High on Tech, MacBook Air sing diowahi wis diraih biji 7.718. Iku mung rada kurang saka skor MacBook Pro M7,764 kang 1, lan adoh luwih saka 6,412 ngrambah dening MacBook Air M1 tanpa trick iki.

Elinga yen nindakake iki, mengaruhi garansi resmi Apple ing komputer.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)