Iki minangka rong dokumenter anyar sing bakal ditampilake ing Apple TV +

Apple TV +

Sawise maneh, kita kudu ngobrol babagan dokumenter sing dikarepake Apple nggedhekake tawaran layanan streaming video sampeyan, ing kana kita uga bisa nemokake seri, film lan acara televisi. Perusahaan sing berbasis ing Cupertino wis milih loro film dokumenter anyar sing fokus kanggo nuduhake prestasi sing digawe ing industri film dening pria lan wanita kulit ireng.

Khusus iki minangka rong dokumenter. Siji tangan sing ditemokake Nomer Siji ing Lembar Telpon: Wanita Ireng ing Hollywood lan liyane Nomer Siji ing Lembar Telpon: Pria Utama ing Hollywood. Saben film dokumenter nyoroti peran wanita lan pria kanthi independen ing industri film.

Nomer Siji ing Lembar Telpon: Wanita Ireng ing Hollywood bakal fokus ing wanita (kaya judhul). Produksi eksekutif diwenehake dening Nominasi Oscar Angela Bassett lan pemenang Oscar Halle Berry.

Dokumenter iki bakal Disutradarai dening Shola Lynch ing ngendi karya-karya aktris ireng sadurunge sing nggawe dalan kanggo Bassett, Berry lan akeh liyane "digali lan disorot."

Film dokumenter nomer loro, Nomer Siji ing Lembar Telpon: Pria Utama ing Hollywoodlan bakal ngetutake ide sing padha tinimbang sing sadurunge nampilake "crita lan pengalaman para aktor lanang ireng sadurunge sing dadi dalan kanggo Foxx, Hart, lan liya-liyane."

Film dokumenter liyane iki yaiku diprodhuksi dening Jamie Foxx lan Kevin Hart bakal disutradarai dening juara Hollywood Academy Oscar, Reginald Hudlin.

Ing kasus loro dokumenter sing Apple nembe komisi, isih ing tahap wiwitanDadi isih butuh sawetara wulan kanggo diluncurake layanan streaming video Apple kanggo diumumake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.