Iki Apple Park, dikandhani calon supaya bisa kerja ing Apple

Ing jam pungkasan kita ngerti liwat media Amerika, salah sawijine nulis kunjungan sing dikunjungi ing Apple Park, dening wong sing melu wawancara kerja. Ukara saka kunjungan, diterbitake ing Reddit, wis dibusak. Ing kasus apa wae, akeh media sing milih lan ing Soy de Mac, sampeyan bakal menehi informasi babagan iki.

Ing teks kasebut kita bisa ngerti babagan kerja batin ing Apple Park, tenaga pengajar lan mesin kopi sing diaktifake saka iPad. Pengalaman sing dingerteni saka tangan pengunjung iki, dadi salah sawijining pusat sing paling dilindhungi undhang-undhang ing bumi.

Pengunjung ngandhani sampeyan kudu ndhaptar dhisik. Banjur diparingi akreditasi, kanthi jeneng lan tanggal efektif dina. Banjur diarahake menyang Bangunan utama. Sajrone lelungan kasebut, wit lan lereng sing ngubengi gedhong Apple Park bisa dihargai.

Kristal Taman Apple Sawise tekan gedung kasebut, kita nemokake personel keamanan sing diidentifikasi nganggo seragam biru lan resepsionis klambi ijo, sing dadi tuntunan. Peran karyawan kasebut padha karo sing ditindakake ing Apple Store, nganti sampeyan ditugasake minangka wong sing tanggung jawab karo panjaluk sampeyan. Karyawan iki nggawa sampeyan menyang area tunggu, lan rincian sing paling cilik uga kudu diurus: sofa nyaman, kursi ergonomis, lan uga kue lan kopi. Ing kene kita temokake iPads kanggo nyebarke kopi sing pas, utawa banyu ing suhu sing dipengini.

Sawise ruangan sing ditindakake wawancara bisa diakses, kasusun saka umume kayu, kanthi bolongan cilik kanggo ventilasi ruangan. Ventilasi iki kudu luwih saka cukup, amarga ruangane dikondiseni kanthi bener, nanging ora ana celah ventilasi sing ditemokake. Langit-langit digawe saka granit, lan tembok kaca, kaya umume bangunan, diiringi tirai bermotor sing ngidini entuk privasi sing dipengini.

Alesan kenapa tembung kasebut ilang saka Reddit wed ora dingerteni. Mesthine editor dhewe wis narik supaya ora cilaka ing proses pemilihan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.