Apa iki video nyata AirPods 3? Ora, iku palsu

AirPods Palsu 3

Wis sawetara minggu utawa luwih wulan, kita wis ngomong babagan sawetara teka AirPods generasi katelu anyar sing kita sebut AirPods ing sekitar kene

Lan alesan apa wae sing apik kanggo ngluncurake video ing sawetara headphone Apple sing anyar katon lan negesake manawa bakal kaya ngono. Sawetara render sadurunge lan sawetara bocor nuduhake kemungkinan headphone lan ana sing duwe ide ngluncurake versi palsu lan jarene Apple ...

Sadurunge kanggo iki tweet sing dirilis ing akun pangguna Duan Rui ana liyane sing uga nuduhake AirPods palsu iki 3. Sampeyan bisa langsung menyang profil lan ndeleng.

Malah analis saka ukuran Ming-Chi Kuo, ngelingake sawetara minggu kepungkur tekane AirPods anyar iki kanthi faktor bentuk lan desain sing padha banget karo AirPods Pro saiki nanging sawetara bedane ing njero lan tanpa karet silikon ing pérangan pungkasan. Pramila kita saiki ndeleng headphone Apple palsu kasebut.

Sampeyan bisa uga duwe desain iki utawa padha karo desain sing ditemokake ing video ing akun iki Twitter, nanging kita bisa negesake manawa dudu Apple asli. Kasunyatane yaiku yen asli dirilis, kita uga bakal duwe salinan Tionghoa, kayadene kabeh produk sing diluncurake saka Cupertino.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.