Pengumuman ing saluran Apple Music "Beyond Stereo"

Audio Spatial

Audio spasial nampa macem-macem komentar lan Apple ngerti sebabe dheweke terus nambah luwih akeh pariwara lan konten babagan iki, dakkandhakake ing Apple Music lan saluran YouTube sing khusus kanggo layanan musik resmi perusahaan Cupertino iki. Ing pangerten iki, Apple promosiake fungsi iki kanthi iklan kanthi judhul "Beyond Stereo" kanthi lagu "Mystery Lady" anggitane Masego lan Don Toliver, iklan sing ora diraguhi konten iki kanthi audio spasial maneh dadi protagonis.

Iki minangka woro-woro sing diterbitake dening Apple sawetara jam kepungkur lan aku yakin manawa sampeyan duwe rencana langganan Apple Music lan headphone sing kompatibel seneng iki lan akeh lagu liyane kanthi kualitas swara iki:

Audio spasial sing kita kabeh ngerti kurang luwih, adhedhasar Dolby Atmos, lan kita bisa ujar manawa swarane sekitar sing luwih jero sing ngidini musisi bisa nyampur musik saengga muni kaya instrumen ana ing sakubenge pangguna.

Kanthi Spatial Audio iki, pengalaman sing luwih jero bisa digayuh kanthi ngubungake swara menyang piranti karo aktor utawa tumindak sing katon ing layar. Kanggo ngaktifake audio spasial ing Apple Music, luwih dhisik kudu jelas manawa kudu nganyari peralatan menyang iOS 14.6 utawa luwih anyar ing iPhone, iPadOS 14.6 utawa mengko ing iPad lan macOS 11.4 utawa mengko ing Mac.

Banjur, sampeyan kudu nyebutake headphone sing kompatibel uga dibutuhake, ing kasus iki: AirPods, AirPods Pro utawa AirPods Max BeatsX, Beats Solo3 Wireless, Beats Studio3, Powerbeats3 Wireless, Beats Flex, Powerbeats Pro, utawa Beats Solo Pro Speaker internal ing MacBook Pro (model 2018 utawa mengko), MacBook Air (Model 2018 utawa mengko) utawa iMac (model 2021).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.