Pengumuman Matter mbukak lawang HomeKit ing piranti pihak katelu

prakara HomeKit

Iki minangka salah sawijining hal anyar sing resmi dituduhake Apple nalika presentasi dina Senin iki, 7 Juni, ing konteks WWDC. Mesthi wae masalah kasebut minangka aliansi ing antarane sawetara perusahaan (ing antarane Apple sacara logis) nggawa HomeKit menyang piranti lan aksesoris pihak katelu Iki bakal nambah pengalaman Siri lan HomeKit menyang level liyane.

Warta iki bebarengan karo teka Siri menyang produk pihak katelu nggawe macem-macem intelijen buatan ing omah kita bisa nambah 100 × 100. Iki ora rahasia amarga perusahaan Cupertino ngaku kalebu ing klompok perusahaan iki sawetara wulan kepungkur, nanging saiki wis resmi lan kita ngarepake sanalika bisa.

Susuh karo siri

Lan iku aksesoris nganggo Siri sing digunakake kanthi asli ora bakal suwe Lan bebarengan karo protokol prekara anyar, sing wis dadi kasunyatan, piranti apa wae sing kompatibel karo asisten liyane bisa digawe kanthi integrasi HomeKit.

Iki minangka salah sawijining kejutan utawa kabar sing bakal dikarepake ing presentasi Apple iki lan pungkasane digawe resmi. Saiki kita kudu ngarep-arep manawa protokol iki ora suwe banget ditambahake ing piranti cerdas kayata contone speaker Sonos, speaker sing saliyane karo Alexa lan Asisten Google uga bisa duwe Siri liwat nganyari piranti lunak. Iki ngidini pangguna ngontrol omah pintar HomeKit saka speaker, kayata ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.