iMac 24-inci kanthi tenggat wektu pangiriman tanggal 28 Desember

iMac M1 Pink

Dheweke ora nglacak tanggal pengiriman ing Apple. Kanggo sawetara minggu utawa malah wani ngomong sasi, Kekurangan komponen wis ilang ing produk teknologi kabeh jinis (lan ngluwihi) supaya ing Apple minangka bukti padha ora uwal saka iku.

24-inch iMac biasane wiwit rawuh wis sante Simpenan cukup stabil tanpa apik salah siji, nanging ing sawetara minggu iki wis mudun banget nganti tekan situs sing saiki. Model iMac 24-inci anyar samesthine bakal dikirim tanggal 28 Desember lan ora, iki dudu guyonan April Mop ...

Luwih saka sasi kanggo ngirim iMac 24-inch dhasar

Wektu sing kudu kita tunggu saiki wiwit tanggal 25 November 2021 yen pengin tuku iMac 24-inci "dhasar" luwih saka sewulan. Nalika kita milih model dhasar kita duwe wektu pangiriman iki lan Sing aneh yaiku yen kita ngatur peralatan kasebut kanthi ukuran kita bisa entuk peralatan seminggu sadurunge. Iku pancene penasaran lan sanajan wektu nunggu padha ing loro kasus (siji minggu kurang yen kita nambah konfigurasi dhewe) Enteni luwih cendhek tegese dikarepake luwih dhuwur ing model dhasar saka iMac anyar iki.

Apa wae, bisa wae iMac presented Mei pungkasan Aja mbalekake saham ing minggu iki supaya yen sampeyan kudu mlumpat menyang tuku salah sijine amarga prelu, lakoni kanthi cepet lan sampeyan nggegem awak kanthi sabar nganti sampeyan entuk. Bisa uga yen pesenan diselehake, wektu pangiriman ganti dadi luwih apik utawa ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)