IMac anyar nggawa stiker Apple supaya cocog karo warna piranti kasebut

iJustine wis nampa sing anyar IMac 24-inch. Lan aku nganggo jamak amarga kabeh warna sing kasedhiya wis teka. Kanggo pariwara, Apple ora mbayar biaya.

Lan salah sawijining perkara sing paling narik kawigaten iJustine, yaiku stiker logo Apple sing misuwur sing ana ing kothak, cocog karo warna piranti kasebut. Lan kepiye uga, dheweke tresna karo jambon.

Dina iki, Jumuah, iMac 24-inch pisanan bakal diwiwiti dikirim menyang pangguna sing wis nate pesen dhisik. Nanging kaya biasane, sawetara YouTubers sing misuwur "dipasang" wis nampa iMac anyar langsung saka Apple, lan sing kaping pisanankothak mlebu", Apa kita komentar Wingi.

Lan salah sawijining ciri sing paling narik kawigaten iMac anyar yaiku warna. Komputer desktop anyar Apple kanthi warna lengkap, kanthi pitung warna casing beda kanggo milih.

Lan kabeh bebarengan karo werna kothak tampilan. Kabel listrik, keyboard, mouse, wallpaper, lan uga stiker logo Apple sing ana ing kothak kasebut.

Minangka iJustine nuduhake, ing kothak iMac anyar ana loro stiker nganggo apel gigitan. Dheweke mlebu rong warna sing beda, sing cocog karo loro nada (luwih banter lan alus) saka iMac dhewe.

Werna liyane diunggahaké yaiku saka sisih lan mburi saka layar. Luwih-luwih rasukan tiyang istri, ditampilake ing frontal saka iMac, bebarengan karo bezel putih. Iki wis dirancang supaya ora ngganggu konten ing layar.

ing aksesoris warna sing cocog kaya Magic Trackpad anyar lan Keyboard Ajaib saiki mung kasedhiya kanthi tuku iMac anyar. Sanajan Apple durung ngonfirmasi iki, kita ngarep-arep aksesoris kasebut uga bakal didol kanthi kapisah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.