IMac M1 sing direkondisi dening Apple teka ing situs web Spanyol

Ana pungkasan, tanggal 20 Agustus, perusahaan Cupertino ngluncurake kaping pisanan ing Amerika Serikat serangkaian model iMac sing direkondisi kanthi prosesor M1 anyar. Saiki ing pangguna sing manggon ing negara liya ing Amerika Serikat uga wis kasedhiya sawetara model iMac anyar kasebut ing taun 2021. Secara logis yaiku model 24-inci kanthi konfigurasi tartamtu, iki ora bisa diowahi dening pangguna nalika tuku.

IMac sing dianyarake maneh dening Apple bisa dadi anyar

Apple Refurbished iMacs duwe garansi setaun lan ing wektu iki kayane Stock isih langka amarga dadi tim sing ditampilake ing wulan April taun iki. Babagan sing paling apik babagan iMac sing direkondisi iki yaiku tabungan sing bisa dipikolehi nalika ngrampungake peralatan sing "ora anyar." Ing kothak iMac kasebut, saben aksesoris sing ditambahake ing iMac anyar ditambahake, ora ana sing ilang lan kita bisa milih tuku AppleCare + utawa ora duwe wektu garansi maneh.

Tim-tim kasebut saiki wis langka ing antarane iMac liyane sing kasedhiya, nanging mesthi wae nalika minggu kepungkur, luwih akeh model lan konfigurasi sing ditambahake ing bagean sing direnovasi iki. Nalika nulis artikel iki, bisa ditemokake rong model, siji ing oranye lan siji ing biru. Model iMac oranye nambah memori gabungan 16 GB lan SSD 512 GB, dene ing warna biru yaiku model RAM 16 GB lan SSD 1 TB.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)