iMac Pro bisa nggabungake prosesor kaping papat M1 kanthi CPU 12

Modul ngarep iMac Pro

Konsep iMac Pro

Ing wulan Maret 2021, Apple mandhegake iMac Pro, model oriented kanggo sektor profesional sing Diwiwiti saka 5.499 euro lan sing didol kanggo 4 taun wiwit introduksi. Nanging, misale jek Apple ora lali babagan model iki lan ngupayakake generasi anyar kaya sing dakkandhakake. ing pungkasan Desember.

Miturut gosip paling anyar, iMac Pro sabanjuré bakal ngeculake model papat prosesor M1 karo munggah 12 intine.  Saiki, Apple duwe telung model prosesor M1: M1 nganti garing, M1 Pro lan M1 Max. Model kaping papat bakal teka saka iMac Pro.

Sumber gosip iki ditemokake ing leaker @Dylandkt, sing nerbitake tweet wingi Minggu sing nyatakake yen iMac Pro bakal nggabungake prosesor sing luwih kuat tinimbang M1 Max, prosesor sing bakal nggabungake CPU 12-inti.

Prosesor M1 asli, sing teka ing pasar karo Mac mini, MacBook Air, lan MacBook Pro, nduweni GPU 8-inti bebarengan karo grafis 7- utawa 8-inti. M1 Pro nggabungake CPU inti 8 utawa 10 nalika M1 Max kalebu CPU inti 10 kanthi dhukungan memori sing luwih dhuwur lan luwih intine grafis tinimbang model Pro.

Ing wayahe kombinasi intine sing Apple bisa kurban ing prosesor M1 anyar iki ora dingerteni, nanging paling kamungkinan sing 2 nduweni efisiensi energi sing dhuwur lan liyane, 10 kanthi kinerja dhuwur.

Dylandkt claims sing model Mac sing bakal debut prosesor anyar iki bakal iMac Pro, model sing dituju kanggo profesional. Babagan prosesor M1, leaker sing padha ngaku yen iPad Pro karo prosesor M2 bakal tekan pasar ing musim gugur.

M2 kanggo iPad Pro 2022

Mesthine, M2 bakal dadi lompatan kuantum dibandhingake karo generasi pertama prosesor anyar Apple. Bukak iMac Pro anyar karo versi anyar saka prosesor M1 kanggo mengko miwiti M2 karo iPad Pro (minangka Dylandkt uga nuduhake), Aku ora weruh iku akeh raos yen, Kajaba iku, M2 iki luwih kuat saka M1 anyar sing iMac Pro bisa ngeculake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)