Sabanjure iMac 27-inci bakal duwe panel LCD lan ora ana miniLED miturut DigiTimes

iMac dening Marc Gurman

Mung wingi, kita nerbitake artikel ing ngendi kita ngomong babagan nganyari iMac 27-inci sing ditunggu-tunggu, iMac sing bakal mlebu fase produksi lan bakal ngetrapake tampilan karo teknologi miniLED. Nanging, miturut apa padha ngomong saka DigiTimes, iMac anyar iki, ora bakal nganggo teknologi iki lan bakal terus kirim kanggo LCD.

Kanthi cara iki, Apple bakal terus nang panel padha supaya adoh wis dipun ginakaken ing versi sadurungé, yen warta iki pungkasanipun dikonfirmasi, wiwit DigiTimes hit rate, iku ora banget prolific ngandika.

Ing publikasi padha nyatakake, sanajan desas-desus paling anyar ngusulake manawa Apple dimaksudake ngleksanakake tampilan miniLED (gosip sing wis pirang-pirang wulan nyebar), akhire ora kaya ngono.

DigiTimes ujar manawa miturut sumber rantai pasokan, perusahaan sing adhedhasar Cupertino bakal terus totoan ing teknologi LED.

Kanthi cara iki, DigiTines mbantah informasi sing analis panel Ross Young, nyatakake sasi iki kang padha nuding metu sing anyar 27-inch iMac bakal duwe layar karo teknologi miniLED lan support kanggo ProMotion.

Gosip awal babagan upgrade menyang iMac sing luwih gedhe nuduhake manawa Apple ngrancang nambah ukuran layar iMac iki nganti 32 inci.

Gosip kasebut wis ilang lan kabeh nuduhake bakal tetep ukuran sing padha, nanging kanthi desain anyar, padha karo iMac 24-inch ing April taun iki.

Apa, saiki, ora ana sing mbantah, yaiku ide Apple nggunakake sawetara werna padha ing iMac 27-inch anyar sing saiki bisa ditemokake ing model 24-inch.

27-inch nganyari maneh iMac wis ngrancang, pisanan kanggo musim semi 2022, antarane sasi Maret lan April.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)