IMac sept 2013 wis nduwe model modifikasi ing toko Apple online Spanyol

imac-2013-dipulihake

Yen sampeyan salah sawijining pangguna sing pengin ngirit sawetara euro nalika arep tuku komputer lan khususe sampeyan ngelingi tuku komputer Apple, aja ngenteni dina Jumuah Ireng ... Sing paling apik yaiku sampeyan ndeleng ing bagean saka Toko Apple kanthi online sing nawakake produk 'direnovasi - reaturasi' lan mesthine sampeyan bisa ngirit sawetara euro.

Ing pungkasan Januari taun iki, sing kaping pisanan iMac September 2013 direnovasi siap tuku. Saiki, yen sampeyan salah sawijining pangguna sing ngenteni tekane iMac iki menyang toko Spanyol lan ngirit dhuwit, wis kasedhiya.

Ing kesempatan tanpa wates, kita wis ngobrol babagan jinis tuku ing situs web Apple. Sing ditawakake saka Cupertino dhaptar produk sing wis direnovasiIki produk kanthi jaminan sing padha kaya yen sampeyan tuku anyar, ing negara sing mesthi bakal kliwat anyar lan kanthi rega suda.

imac-2013

Coba iMac ing gambar ing ndhuwur: iMac kanthi tampilan backlit LED 27-inci (diagonal) kanthi teknologi IPS lan resolusi 2.560-by-1.440, didhukung dening prosesor Intel Core i5 quad-core 3,2 GHz, 8 GB RAM Hard drive 1TB lan kertu grafis Nvidia GeForce GT 755M GDDR5 ngidini sampeyan ngirit nganti 15% regane apa biaya iMac anyar iki, sing udakara 280 euro.

Apple ngelingake ing situs web manawa piranti kasebut bisa uga nduwe cacat utawa cacat estetis cilik, nanging kita kabeh ngerti Apple lan sejatine ora bakal adol iMac karo layar sing rusak, uga nduweni garansi setaun. , iki minangka pilihan sing kudu dielingi yen kita pengin tuku piranti Apple.

Sampeyan uga ora diidini ngowahi konfigurasi produk, yaiku, ora bisa nambah memori RAM utawa jinis perangkat keras liyane, kaya sing dituduhake ing bagean Dipulihake lan disertifikasi situs web kasebut kepiye carane ngidini kita tuku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Fran reus ngandika

    Jordi Giménez apa sampeyan mikir bakal ana Imac anyar ing 2014? salam lan kabar apik banget

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Bagus Fran Reus,

      pendapatku pribadi yaiku supaya bisa nambah sawetara hardware internal, prosesor, grafis, lsp ... Nanging aku sangsi bakal ngganti model (eksternal) taun iki.

      Matur nuwun wis nderek kita 😉