iMovie kanggo Mac dianyari kanthi dandan sing menarik

Yen sampeyan pangguna biasa iMovie kanggo MacSampeyan bakal seneng nganyari 10.1.2 sing wis dirilis amarga nambahake perbaikan sing paling anyar.

iMovie 10.1.2 kanggo Mac - Luwih cepet, Luwih gampang

iMovie Iki minangka Apple klasik. Kanthi app iki, kasedhiya loro kanggo Mac Minangka kanggo iOS, kita bisa masang film lan klip sing spektakuler nganggo video lan fotografi, nambah musik, judhul, dituduhake, lan liya-liyane. Panganggone gampang banget lan kanthi sawetara klik, sampeyan bakal duwe asil sing bakal gumun.

iMovieMac

Saiki versi iMovie Kanggo kita Macs Wis dianyari menyang versi 10.1.2 lan, kaya sing bisa diwaca ing file pembaruan, nggabungake fitur-fitur anyar, uga minangka tambahan stabilitas klasik:

  • Lokasi sing gampang ing tombol kanggo nggawe proyek anyar ing browser proyek.
  • Gambar cilik proyek sing luwih gedhe selaras karo gaya iMovie kanggo iOS.
  • Nggawe proyek cepet ngidini wiwiti sunting kanthi siji klik.
  • Ngeklik klip video, pilih kabeh klip tinimbang mung sak rentang.
  • Trabasan keyboard kanggo milih interval klip ing browser lan timeline (pencet terus tombol R nalika nyeret).
  • Dhukungan kanggo resolusi pratinjau app kanggo iPad Pro (1600 x 1200) lan Apple TV (1920 x 1080).

Kabeh perbaikan kasebut ditambahake menyang update 10.1 sadurunge:

  • Nggawe lan nuduhake film kanthi apik tenan Resolusi 4K (3840 x 2160) ing komputer Mac sing didhukung (Kanggo ngekspor video 4K, mbutuhake Mac wiwit taun 2011 utawa mengko kanthi RAM minimal 4GB. Konten 4K bisa diputer ing komputer iMac kanthi tampilan Retina lan ing komputer Mac Pro (2013 utawa mengko) sing disambungake karo 4K tampilan).
  • Nggawe lan nuduhake format film Video HD 1080p ing 60 pigura per detik lan nikmati fluiditas lan realisme sing luwih gedhe ing tumindak kasebut.
  • Impor film lan trailer saka iMovie kanggo iOS (versi 2.2 lan luwih anyar), supaya sampeyan bisa miwiti nyunting proyek ing piranti iOS lan rampung ing Mac.
  • Tampilan konten wis dirancang ulang supaya sampeyan bisa ndeleng luwih akeh item perpustakaan nalika browsing video lan foto.
  • Tampilan Proyek ngidini gampang nggoleki lan mbukak film lan trailer.
  • Tab browser nyedhiyakake a akses luwih cepet menyang judhul, latar mburi, transisi lan musik sajrone nyunting film.
  • Pilihan kanggo ndhelikake browser nalika nyunting film.
    10 saringan video tambahan iMovie kanggo iOS.
  • Ndeleng piksel video 4K kanthi piksel nalika nyunting film ing iMac kanthi tampilan Retina 5K.

iMovieKanggo Mac lan iOS, gratis yen sampeyan tuku komputer utawa piranti seluler anyar saka apel gigitan ing taun-taun pungkasan, lan sampeyan bisa ndownload ing kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)